Møt selskapene og entreprenørene

Møt de 5 selskapene og gründerne i startup guiden.

Pekka Koskinen, Leadfeeder

En lead genererende web applikasjon bygd på toppen av Google Analytics med features som øker relevansen i salgsapprochen. Ble grunnlagt i 2012 med base i Helsinki og virksomhet i 5 ulike land. Ideen bak Leadfeeder ble skapt da Pekka hjalp sin far med å finne kunder til sin virksomhet og dermed bygde et verktøy for dette. Dette ble senere solg til et stor telecom selskap.

www.leadfeeder.com

Sonni Christine Jakobsen, minvoice

mInvoice ble grunnlagt i 2016 og er en service plattform som gir den en enkel oversikt over alle dine fakturaer og tjenesteleverandører. I tillegg kan du motta spesifikke tilbud og informasjon fra dine faste tjenesteleverandører uavhengig av bank, hvor som helst, når som helst.

Christian Bowall, Frankly Juice

Organisk kaldpresset fruktjuice uten sukker eller andre tilsetningsstoffer. Ble grunnlagt i 2014 i København av Christian og en kollega som han jobbet med på en juice- cafè hvor de fikk smaken av sunne alternative drikker og kaffe. Frankly Juice har en egen produksjonsfasilitet i København og er primært en B2B virksomhet hvor de selger til kantiner, resultanter og cafeer. 

Jankeh Nije Jamanca, Jarga Designs

Norsk designer som lager klær av unike, printet materiell, som er produsert av selskapet selv. Stilen er en miks av Skandinavisk og Afrikans, inspirert av designeren og grunnleggerens Gambiske røtter. 

Selskapet ble etablert i 2013, og den første kolleksjonen ble utsolgt og pengene ble donert til The Federation Of The Disabled i Gambia.

Erik Åkerfeldt, Znipe

E-sports streaming plattform etableret i Stockholm i 2016. Idéen vokste ut fra grunnleggerens drøm om å revolusjonere måten sportsfans ser og følger e-sport på. Erik er en av grunnleggerne og leder den tekniske utviklingen og strategiske virksomheten i selskapet.

www.znipe.seÅpnes i nytt vindu

Start din egen bedrift

Bruk Startup guiden til å gjøre drømmen din til virkelighet

Til Startup guiden

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager