Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Bedrift Ris og ros
Par i bil

Få full kontroll over din biløkonomi

Trenger du eller dine ansatte firmabil? Med Nordea Fleet får du billeasing med en svært god månedsleie, og alle kostnader samlet på èn og samme faktura. Sammen med kompetente bilrådgivere får du hjelp til å finne akkurat den bilen som er riktig for deg og din bedrift.

Hva er egentlig leasing?

Bil er et viktig arbeidsverktøy for mange bedrifter, men det kan være vanskelig å vite om det er best for akkurat din bedrift å eie eller å lease bedriftsbil. Leasing er for deg som ønsker full kontroll og oversikt over alle dine bilkostnader samlet på èn og samme faktura med en fastsatt pris hver måned – så du alltid vet hva du skal betale. 

Med leasing får du en splitter ny bil uten lån. Kort fortalt er leasing en annen måte å finansiere bruk av bedriftsbil, og er en finansieringsform som kan sees på som en mellomting mellom leie og lånefinansiering. 

Nordea Fleet har eiendomsretten til leasingobjektet, mens leasingtaker har bruksrett. Som merkeuavhengig leverandør, tilbyr Nordea Fleet et bredt spekter av både bilmerker og modeller, slik at du kan finne en bil som passer deg perfekt. 

Om NF

NF Fleet er en joint venture mellom ALD Automotive og Nordea Finans. Samarbeidet gir deg fleksible løsninger innen operasjonell billeasing og en komplett outsourcing av norske og nordiske bilflåter.

Hvordan fungerer leasing med NF Fleet?

Ta kontakt med vår bilrådgiver som hjelper setter opp et tilbud basert på dine ønsker. Deretter velger du ønsket bil, kjørelengde og leasingperiode. Månedsprisen du får oppgitt er et fast månedsbeløp som inkluderer service og vedlikehold. Eventuelle tilleggsprodukter kommer utenom, men så klart får du alt på én og samme faktura.

Fordeler ved leasing:
 • Ny og sikker bil med den siste teknologien
 • Forutsigbarhet over månedlige kostnader
 • Unngå å ta opp lån for å kjøpe bil
 • Unngå å binde opp kapital
 • Unngå verdifallet på bil. Verditapet på ny bil ligger på rundt 40 prosent i løpet av tre år
 • Forutsigbarhet i et marked i sterk endring 

  Usikkerhet i markedet er knyttet rundt avgifter, avgiftsendringer, bompenger og drivstoff. Da kan det være trygt å vite at du skal levere fra deg bilen om 5 år.

Tilleggsprodukter

Som Nordea-kunde får du flere ferdigforhandlede spesialpriser på alle tilleggsprodukter. Dette inkluderer blant annet forsikring, innredning, drivstoffadministrasjon, bombrikke, elektronisk kjørebok og foliering. 

Tilbudet inkluderer også:

 • Service og vedlikehold
 • Vinterdekk 16» Yokohama
 • Frakt og leveringsomkostninger i Oslo 

Interessert?

Trykk på knappen for å se hvilke leasingmuligheter det finnes for din bedrift.

Meld din interesse

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager