Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift
Businessman in meeting room looking out through the window

Corporate Investment & Advisory

Få mer ut av deres investeringer - ta kontroll over risikoen. Investeringsrådgiving for virksomheter.

Investeringsrådgivning til virksomheter

Nordea tilbyr investeringsrådgivning tilpasse virksomhetens situasjon og behov. Vi kombinerer god kjennskap om de lokale og globale finansmarkedene med analyser, for å hjelpe deg med å forvalte dine plasserbare midler og overskuddslikviditet på best mulig måte.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Corporate Investment & Advisory tilbyr investeringsrådgivning tilpasset virksomheter, organisasjoner, stiftelser, investeringsselskaper og offentlige institusjoner.

Vi kombinerer god kjennskap om de lokale og globale finansmarkedene med analyser, for å hjelpe dere med å forvalte plasserbare midler og overskuddslikviditet på best mulig måte. 

Vårt utgangspunkt for rådgivningstjenester:

Nordea Markets tilbyr rådgivning spesielt tilpasset virksomheters situasjon og behov. Dette inkluderer et helhetlig blikk på kundens investeringsbehov, både på kort- og lang sikt, samt rente- og valutarisiko. Våre kunder vil også ha  tilgang til analytikere innen aksjer, renter og valuta, i tillegg til våre anerkjente makroøkonomer.

Vi kan tilby en helhetlig analyse av kundens portefølje og detaljert rapportering. Dette vil gi et unikt utgangspunkt for beslutningstagere til selv å ha oversikt og å rapportere videre til sine interessenter.  

Helhetlig analyse av dine behov

Vårt mål er alltid å dekke kundens behov, enten det er å bygge opp virksomhetens formue, optimere likviditet og/eller sørge for at de har full kontroll over den finansielle risikoen.

Som den største aktøren i Norden tilbyr vi et stort utvalg av produkter og eksponering mot ulike markeder.

Nordea Investment Management er en av Europas største kapitalforvaltere og tilbyr en lang rekke lokale- og internasjonale fond av høy kvalitet. Utover dette har vi også en lang rekke eksterne fond for å supplere videre det eksisterende tilbudet fra Nordea. For kunder som trenger enda større grad av skreddersøm kan vi også tilby tilpassede investeringsprodukter.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Man viewing tablet on airport

Fond

Nordea har flere ulike fond som kan passe din situasjon.

Interessert i Corporate Investments & Advisory?

Ring oss på 22 48 78 97 Åpnes i nytt vindu