Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift
Businessman in meeting room looking out through the window

Corporate Investment & Advisory

Få mer ut av deres investeringer - ta kontroll over risikoen. Investeringsrådgiving for virksomheter.

Investeringsrådgivning til virksomheter

Nordea tilbyr investeringsrådgivning tilpasse virksomhetens situasjon og behov. Vi kombinerer god kjennskap om de lokale og globale finansmarkedene med analyser, for å hjelpe deg med å forvalte dine plasserbare midler og overskuddslikviditet på best mulig måte.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Corporate Investment & Advisory tilbyr investeringsrådgivning tilpasset virksomheter, organisasjoner, stiftelser, investeringsselskaper og offentlige institusjoner.

Vi kombinerer god kjennskap om de lokale og globale finansmarkedene med analyser, for å hjelpe dere med å forvalte plasserbare midler og overskuddslikviditet på best mulig måte. 

Vårt utgangspunkt for rådgivningstjenester:

Nordea Markets tilbyr rådgivning spesielt tilpasset virksomheters situasjon og behov. Dette inkluderer et helhetlig blikk på kundens investeringsbehov, både på kort- og lang sikt, samt rente- og valutarisiko. Våre kunder vil også ha  tilgang til analytikere innen aksjer, renter og valuta, i tillegg til våre anerkjente makroøkonomer.

Vi kan tilby en helhetlig analyse av kundens portefølje og detaljert rapportering. Dette vil gi et unikt utgangspunkt for beslutningstagere til selv å ha oversikt og å rapportere videre til sine interessenter.  

Helhetlig analyse av dine behov

Vårt mål er alltid å dekke kundens behov, enten det er å bygge opp virksomhetens formue, optimere likviditet og/eller sørge for at de har full kontroll over den finansielle risikoen.

Som den største aktøren i Norden tilbyr vi et stort utvalg av produkter og eksponering mot ulike markeder.

Nordea Investment Management er en av Europas største kapitalforvaltere og tilbyr en lang rekke lokale- og internasjonale fond av høy kvalitet. Utover dette har vi også en lang rekke eksterne fond for å supplere videre det eksisterende tilbudet fra Nordea. For kunder som trenger enda større grad av skreddersøm kan vi også tilby tilpassede investeringsprodukter.

Man viewing tablet on airport

Fond

Nordea har flere ulike fond som kan passe din situasjon.

Interessert i Corporate Investments & Advisory?

Ring oss på 22 48 78 97 Åpnes i nytt vindu