Kortinnløsing – ta imot kortbetalinger

Med kortinnløsning kan kundene dine betale med kort og bruke mobilbetaling. Det er praktisk og enkelt for kundene, samtidig som du får pengene raskt inn på kontoen din i Nordea. Gjennom et samarbeid med Bambora tilbyr Nordea en totalløsning for bedriften din med både innløsningsavtale og kortterminaler.

Hva trenger du for å kunne ta imot kortbetalinger fra kundene dine?

I bunn og grunn trenger du en innløsningsavtale. Hvis du har en fysisk butikk, trenger du også en kortterminal for å kunne ta imot betalinger. Hvis du kun har en nettbutikk eller en app, trenger du en betalingsløsning som Nordea Connect.

Totalløsning fra Bambora

I samarbeid med Bambora tilbyr Nordea bedriften din en pakkeløsning med innløsningsavtale og kortterminal. Tilbudet er særlig tilpasset deg som eier en liten bedrift og har en fysisk butikk, restaurant eller kafé.

Kortinnløsning har flere fordeler: 

  • Økt salg – kunder kan betale med kort i mer enn 100 ulike valutaer
  • Rask utbetaling neste virkedag
  • Sikker og brukervennlig løsning
  • Mindre administrasjon med enkel oversikt og rapportering med Bambora Reports

Totalløsning

Bambora One – passer for deg som vil både ha innløsningsavtale og kortterminal for fysiske betalinger. Velg om du vil ha trådløs terminal eller om terminalen skal være koblet til kassasystemet ditt. 

  • Pris for kortterminal: fra 299 kr/måned
  • Pris per transaksjon: fra 1,75 %
  • Bindingstid: 24 måneder.

Kun innløsningsavtale

Bambora Acceptance – passer for deg som kun trenger en innløsningsavtale for å kunne ta imot kortbetalinger i alle kanaler (butikk, på nett og mobil).

Kun kortterminal

Bambora Device – passer for deg som allerede har en innløsningsavtale, og som vil ha en kortterminal for fysiske betalinger. Velg om du vil ha en trådløs terminal eller om terminalen skal være koblet til kassasystemet ditt. Uansett hva du velger, får du en rask, sikker og brukervennlig kortterminal.

Om Bambora

Bambora er en av Nordens ledende kortinnløsere og hjelper mer enn 125 000 forhandlere i 65 ulike land med å ta imot betalinger. Siden 2020 har Bambora vært en del av Worldline, et av verdens største betalingsselskaper. Gjennom samarbeidet med Bambora tilbyr Nordea bedriften din en pakkeløsning med innløsningsavtale og kortterminal.  Du kommer raskt og enkelt i gang – som regel i løpet av 24 timer.Du har alltid tilgang til kundestøtte, seks dager i uken.

Er du allerede en kortinnløsningskunde og ønsker å kontakte Bambora?

Telefon: +47 21 93 95 90 (velg 2 for support) E-post: support@bambora.com

Les mer om Bamboras tilbud om kortinnløsning og kortterminaler

Her kan du også melde din interesse og snakke direkte med Bamboras salgsteam. Hvis du heller vil at rådgiveren din i Nordea skal hjelpe deg, må du gjerne kontakte oss direkte, så hjelper vi deg i gang.

Les mer og kom i gang her  Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager