Nordea Merchant Services fra Worldline

Worldline har alt du trenger for å komme i gang med å ta imot betalinger – samlet i én kontrakt. Og for deg som Nordea-kunde sørger vi for enkle, transparente og konkurransedyktige priser på alle tilgjengelige tjenester.

 • I alle kanaler – Uansett om du selger i butikk eller på nett, gir vi deg verktøyene du trenger – fra kortterminaler til nettbetaling, inkludert de viktige innløsningstjenestene og rapporteringsportalene som ruller og går i bakgrunnen.
 • For alle betalingsmåter – Vi gjør det enkelt å tilby alle betalingsmåtene kundene foretrekker: kortbetaling med Visa, Mastercard og andre internasjonale nettverk, mobil- og nettbankbetalinger samt kjøp nå, betal senere med faktura og avdrag.
 • Pålitelige partnere – Sammen med Worldline er vi en komplett bankpartner som kan dekke alle betalingsbehov. 

Nordeas samarbeid med Worldline

Worldline er en global markedsleder innen sikre betalinger og pålitelige transaksjoner som tilbyr innovative og sikre løsninger, og tjenester i hele betalingskjeden. I samarbeid med Worldline tilbyr Nordea bedriftskunder ett sted hvor de kan motta betaling på tvers av salgskanaler – både i nettbutikker og fysiske butikker.

Les mer på worldline.noÅpnes i nytt vindu

Salg online?

Computer 640x360

Er du i gang med å ta de første trinnene i e-handel, eller har du allerede en nettbutikk eller en annen online tjeneste? Ønsker du enkel tilgang til alle relevante nordiske og internasjonale betalingsmetoder? Hvis ja, er Worldline Checkout det du trenger.

 

 

Salg i fysiske butikker?

Accounts Stack of Coins icon

Det skal være enkelt å akseptere kortbetalinger i fysiske butikker. Enten det er butikker, restauranter, kafeer eller servicebedrifter, sørger vi for at kundene dine enkelt og trygt kan betale, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Bare innbetaling?

Cards icon - 640x360

For å motta kortbetalinger trenger du både en kunderettet betalingsløsning - betalingsterminal eller online kasse - og en innløsningsavtale. Våre alt-i-ett-pakker inkluderer begge deler.

Hos Nordea tilbyr vi tre forskjellige produktmodeller, avhengig av om du leter etter løsninger for salg på nettet, salg i fysiske butikker eller bare innløsning. Du kan lese mer om de tre modellene nedenfor.

Worldline Checkout

Nettløsningen Worldline Checkout er en komplett pakke med alt du trenger for å ta imot betalinger på nett. Pakken inneholder betalingsløsning, innløsningsavtale for kortbetaling og tilgang til alle andre relevante betalingsmåter som brukes i ditt marked. Som Nordea-kunde sørger vi for at du får enkle, transparente og konkurransedyktige priser på alle nettbetalinger.

 • Én kontrakt – Alt du trenger for å ta imot betalinger på nett – i én og samme pakke.
 • Enkel integrasjon – Kom raskt i gang på alle e-handelsplattformer.
 • Høye konverteringsrater – Smarte funksjoner og responsiv design øker salget.
 • Transparente priser – Enkel og konkurransedyktig prisplan for Nordea-kunder, uten oppstartsgebyrer eller bindingstid.

Prismodel for Worldline Checkout

Månedlig gebyr

249 kr.

Transaksjonsgebyr 

1,95%*

*) EU/EEA betalings- og kredittkort til private, and kort 2,95%

Innløsningsavtale

For å kunne ta imot kortbetalinger trenger du både en innløsningsavtale og en betalingsløsning – selve kassen. Vi gir deg begge deler i samme pakke. Worldline er en ledende innløser i Europa og tilbyr raske, daglige utbetalinger til kontoen din.

Enkel integrasjon

Integrasjonen er enkel. Legg inn et par linjer med kode, eller installer en av plugin-modulene vi har gjort klare til bruke. Alle oppdateringer skjer automatisk. Du finner teknisk dokumentasjon i utviklerportalen vår.

Betalingsmåter

Økt fleksibilitet og konverteringsrate! Alle nordiske mobillommebøker inkludert: Svenske kunder kan betale med Swish, danske og finske med MobilePay og norske med Vipps. I tillegg støttes direktebetalinger til bank (ePayments), som er populært i Finland og pay-by-link som betalingsmåte. 

Enkel administrasjon

Rapporteringsverktøyet som følger med i pakken, gir deg god oversikt over transaksjoner og utbetalinger. Du kan søke etter transaksjoner og laste ned smarte rapporter. I portalen kan du enkelt endre utseende på betalingsvinduet.

Fakturabetaling

Øk valgfriheten. I samarbeid med Walley har vi utviklet enklere fakturabetaling. Som innløser får du pengene neste dag, uten kredittrisiko eller ekstra administrasjon.

Rask service og support

Vi tilbyr alltid rask service og support og er åpne 6 dager i uken. Med lokale supportteam i alle de nordiske landene er vi alltid tilgjengelig når du trenger hjelp. Vi hjelper deg med å redusere risiko og unngå svindel.

Worldline One

Butikkløsningen Worldline One er en komplett pakke med alt du trenger for å ta imot betalinger fra kunder i butikker, restauranter eller andre steder med fysisk integrasjon. Pakken inneholder betalingsterminal, innløsningsavtale for kortbetalinger med alle de vanlige kortselskapene og tilgang til rapporteringsverktøyet, der du finner en god oversikt over betalinger og transaksjoner. Som Nordea-kunde sørger vi for at du får enkle, transparente og konkurransedyktige priser på alle betalingene.

 • Komplett pakke – Alt du trenger av kortterminal og innløsning i én pakke.
 • En rekke betalingsmåter – Alle de internasjonale kortselskapene støttes: Visa, Mastercard, JCB, Union Pay, Diners International & Discover og American Express.
 • Enkel prising – Enkle og konkurransedyktige prisplaner for Nordea-kunder, uten oppstartsgebyrer.
 • Raske utbetalinger – Få pengene neste dag.

Prismodel for Worldline One

Månedlig gebyr

fra 199 kr. inklusiv betalingsterminal

Transaksjonsgebyr

1,50%*

24 måneders avtale

*) EU/EEA betalings- og kredittkort til private, andre kort 1,75%

Dynamisk valutakonvertering (DCC)

Tilby betaling i forskjellige valutaer. Kundene kan betale i valutaene de foretrekker, og vi tar oss av valutavekslingen fra kundens bank og tilbyr en konkurransedyktig vekslingskurs.

Innløsningsavtale

For å kunne ta imot betalinger trenger du både en innløsningsavtale og en kortterminal. Vi gir deg begge deler i samme pakke. Vi er en ledende innløser i Europa og tilbyr daglige utbetalinger til konto.

Mobilbetalinger

La kundene «tæppe» eller betale med telefonen. Terminalene kan brukes til kontaktløse betalinger (NFC). Kunden kan betale ved å holde frem og «tæppe» kortet eller telefonen på terminalen.

Redusere risiko

Vi leverer et svært høyt sikkerhetsnivå. Vi har eksperter som overvåker transaksjonene for å forhindre svindel. Hvis du opplever å bli svindlet eller at en kunde ber om tilbakeføring, kan du få hjelp av oss.

Rask service og support

Worldline tilbyr alltid rask service og support og er åpne 6 dager i uken. Hvis du har problemer med terminalen som vi ikke kan løse med én gang, sender vi deg en ny innen 24 timer uten at du trenger å betale for den.

Enkel administrasjon

Rapporteringsverktøyet som følger med i pakken, gir deg en god oversikt over transaksjoner og utbetalinger og full kontroll over betalinger. Du kan søke etter transaksjoner og laste ned smarte rapporter som kan være nyttige i arbeidet med å utvikle virksomheten.

apple pay visa milkshake small overlay

Kun innløsning?

For å kunne ta imot kortbetalinger trenger du både selve betalingsløsningen som kunden skal bruke – betalingsterminal eller nettbetaling – og en innløsningsavtale. Våre komplette pakker dekker alle behov.

Hvis du allerede har en betalingsterminal eller du bare har lyst til å bytte ut innløseren du bruker til nettløsningen du allerede har, kan du bestille kun en innløsningsavtale fra Worldline. Vi hjelper deg med det du trenger.

Les mer om Worldlines tilbud om kortinnløsning og kortterminaler

Her kan du også melde din interesse og snakke direkte med Worldlines salgsteam. Hvis du heller vil at rådgiveren din i Nordea skal hjelpe deg, må du gjerne kontakte oss direkte, så hjelper vi deg i gang.

Les mer og kom i gang her  Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager