Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift
A meeting or a workshop in an office community

Hvordan kan vi hjelpe deg med å få virksomheten din til å vokse?

Alle kan ha gode ideer. Likevel er det bare noen få som lykkes med å skape en solid virksomhet. Vi vet hva som skal til, og har derfor opprettet en egen enhet for å hjelpe oppstartsbedrifter med å vokse og utvikle seg videre.

Stol på oss - vi kjenner virksomheten din

Vi har en egen Startup & Growth enhet i Oslo med dedikerte rådgivere som hver eneste dag jobber med hodet og hjertet for at oppstarts- og vekstselskaper skal lykkes. Flere av oss har selv vært gründere og kjent på kroppen hvordan det er å drive eget selskap med de utfordringer og muligheter som vil dukke opp. Du kan benytte deg av vår ekspertise og vårt nettverk på en rekke områder innenfor både finansiering, ledelse, strategi og markedsføring. 

Rådene du får av oss, er tilpasset din bransje og din situasjon. Vi har også egne mentorer som kan hjelpe deg med å få fart på veksten.

Nordisk set-up

Vi har Startup & Growth Units i alle de nordiske landene. Du får fordelen av deres samarbeid, kunnskapsdeling, globale nettverksbygging og mye mer.

Tilgang til drømmenettverket

Har du noen gang lurt på hvordan vellykkede oppstartssbedrifter klarer å få innpass i internasjonale markeder, etablere lukrative partnerskap og finne investorer som tør å satse på dem? Svaret er: nettverksbygging.

Vi gir deg innpass i både lokale og nordiske økosystemer for oppstartsbedrifter og veileder deg gjennom vår store base av partnere og kunder rundt om i verden. Du får tilgang til et globalt nettverk av oppstartsbedrifter og samarbeider med ledende veksteksperter og akseleratorer.

Du får mulighet til å etablere partnerskap og få sponsorater, samt en detaljert oversikt over aktuelle internasjonale arrangementer som er aktuelle for deg og din bedrift.

På overordnet nivå opptrer vi som matchmakere for at dette enorme nettverket skal få størst mulig verdi for deg.

Riktig finansiering får fart på veksten

Penger er ikke bare penger.

Mulighetene er mange, og derfor må vi sammen komme frem til hva som er riktig finansieringsløsning for deg akkurat nå. Vi rådgir på alternative finansieringsløsninger i selskapets ulike livsfaser og vi sørger for kontakt mellom oppstartsbedrifter som din egen, aktuelle private investorer, og ordninger gjennom Innovasjon Norge som vi har et tett samarbeid med.

Klar for neste nivå?

Bli kunde