Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift Ris og ros

Oppdag nye muligheter

Enten du må overkomme startvansker eller vil ta bedriften din til det neste nivået, har vi noen verdifulle ressurser og initiativer som hjelper deg å lykkes med egen bedrift, og som kun blir levert av Nordea.

Nordea Trade Portal Åpnes i nytt vindu

Nordeas Handelsportal har alt du trenger for å utvide bedriften din til nye markeder og målgrupper. Du vi finne verdifulle rapporter, nasjonal og markedsspesifikk informasjon, kalkulatorer, handelsmesser, private anbud og mye mer. Alt dette ligger samlet på samme sted og det er tilgjengelig for bedriftskunder i Nordea. Følg din internasjonale ambisjon, og skaff deg adgang til vår portal.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Nordea Trade Club Åpnes i nytt vindu

Som Nordea-kunde tilbyr vi deg å bli del av et globalt forretningsnettverk – Nordea Trade Club. Tjenesten består av bedriftskunder fra andre banker som representerer forskjellige deler av verden. Det er et fokusert miljø som vil gi bedriften din adgang til mer enn 15.000 godkjente firmaer, verden over. Nordea er den eneste nordiske banken som tilbyr denne eksklusive tjenesten. Bli med i klubben, og komme i kontakt med firmaer verden over.

Les mer Åpnes i nytt vindu

Har du spørsmål om det å starte egen bedrift?

Chat med oss

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Ring oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Ring oss hele døgnet, alle dager