Et eksklusivt rådgivningskonsept for formuende kunder

Som Nordeas beste kunde tilbyr vi deg skreddersydde produkter og tjenester, i tillegg til personlig rådgivning.

Helhetlig rådgivning Egen Private Banker Møt oss når det passer deg Helhetlig rådgivning

Nordea Private Banking er et eksklusivt rådgivningskonsept for formuende  privatpersoner, representanter for firmaer, stiftelser, organisasjoner, eller andre juridiske enheter. Du kan forvente høy servicegrad og skreddersydde produkter og tjenester. 

Som kunde i Private Banking  får du din egen engasjerte Private Banker som er ekspert på formuesforvaltning og som vil  være døråpner til et stort utvalg av interne og eksterne partnere og spesialister som står til din rådighet. Det betyr at du får helhetlig rådgivning tilpasset dine ønsker og behov. 

Grunnmuren i vårt tilbud er en strukturert rådgivningsprosess som gjør at du får god oversikt og kan føle deg trygg i dine beslutninger.  

Egen Private Banker

Din Private Banker har god tid til deg og vil være din faste kontaktperson og døråpner til et stort nettverk av bankens interne og eksterne partnere og spesialister. Han eller hun er ekspert på formuesforvaltning og vil vise deg hvordan du kan få det beste ut av din formue. 

Du velger selv hvordan du vil samarbeide med din rådgiver, hvor ofte dere skal ha kontakt og hva din rådgiver skal gjøre for deg. Vårt mål er å tilby deg en totalløsning som møter dine behov.

Møt oss når det passer deg

Vi lever i en dynamisk tid hvor mål, behov og muligheter fort kan endre seg og nye valg må tas. Vi er tilstede for deg når du trenger det.

Du bestemmer selv hvordan og hvor ofte du ønsker å ha kontakt med oss. Vi anbefaler ett fast møte i året hvor vi går gjennom finansplanen din og gjør nødvendige justeringer i forhold til livshendelser og markedssvingninger. 

Enklere med nettmøte

Nettmøte gir deg mulighet til å møte rådgiver uten å gå i banken. Det eneste du trenger er BankID og nødvendig programvare. Dersom du ønsker å benytte deg av nettmøte kan du ta dette opp med din Private Banker.

Les og lær mer om nettmøteÅpnes i nytt vindu