Jobber dine investeringer, finansieringer og innskudd sammen, for å nå målene dine?

Å låne penger kan være en god strategi for å bevare eiendelene og samtidig dra nytte av investeringsmulighetene. I stedet for å bruke av en investert portefølje kan du bruke kreditt som et verdifullt verktøy for din bedrift, din livsstil, familiens fremtid og dine investeringer.

I Nordea Private Banking har vi en egen kredittavdeling som tilbyr et bredt utvalg av løsninger for å gi deg finansiering når du trenger det, enten det gjelder likviditet på kort eller lang sikt. Vi ser lånebehovene dine i sammenheng med din samlede portefølje. Du får tilgang til de tradisjonelle formene for finansiering som boliglån og boligkreditt samt finansiering for å hjelpe barna dine inn i boligmarkedet. I tillegg har vi fleksible løsninger for finansering av verdipapirer, både til privatpersoner og selskaper. Dette kan for eksempel være pant i fondskonto eller VPS-registrerte aksjer. 

Vi kan være en god diskusjonspartner når du trenger finansiering. Sammen finner vi frem til en best mulig løsning for deg. I videoen nedenfor forteller Mathias Furnes, senior kredittrådgiver hvordan han jobber.  

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg?

Kontakt oss for å finne ut om Nordea Private Banking kan være en god samarbeidspartner for deg. Velg mellom rådgivningsmøte eller telefonsamtale.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

"I Nordea Private Banking er vi opptatt av at dine investeringer, finanseringer og innskudd jobber sammen for at du skal nå dine mål", Mathias Furnes, senior kredittrådgiver.

Se flere videoer

Mandag – fredag 08.00-18.00.  

Kontakt oss

Private Banking

Når du ringer utenfor åpningstid vil du bli betjent av kundeservice Privat. Som Private Banking kunde vil du alltid oppleve å bli prioritert.