Meglertjeneste

For deg som investor og kunde i Private Banking er det kort vei fra beslutningen om aksjehandel til faktisk å utføre handelen, enten du ringer våre meglere, eller benytter Aksjehandel på nett.

Personlig aksjemegler Aksjehandel på nett Personlig aksjemegler

Du får dedikerte aksjemeglere og tett oppfølging

I Nordea har vi et eget Private Banking-meglerbord. Her tilbys du tett og personlig oppfølging av megler, som igjen er i tett dialog med våre analytikere og strateger. Meglertjenesten kan fint kombineres med Aksjehandel på nett. Gjennom din megler får du hjelp til å sette sammen din aksjeportefølje. Vi tilbyr megling på så vel norske som internasjonale aksjer.

Analyser

Nordea har analyse team i Norge og internasjonalt og tilbyr dermed norske og internasjonale aksjeanalyser. Disse analysene er tilgjengelige for deg og kan blant annet finnes på spare- og investeringssidene i Nettbanken. Våre aksjestrateger setter ukentlig opp den anbefalte Ukeporteføljen. Våre investerings-strateger kommer hver måned med det månedlige markedssynet. 

Ukentlige podcaster og web-TV

Hver mandag gjøres opptak med våre strateger som gir sine siste råd om finansmarkedene, enten det er om enkelt aksjer eller makro. Dette er integrert i Nordea Investor (ved pålogging) men også her på Private Banking-nettsidene.

Gode vilkår for deg som er Private Banking-kunde på nett 

Som Private Banking kunde med aksjehandel på nett får du nå enda bedre priser og muligheter. Minstekurtasjen er nå kr. 59 (standard kr. 95), kurtasje 0,05%. I tillegg kan du som handler via nett ringe vårt meglerbord og diskutere aksjer. 

Andre aksjetjenester

I tillegg til ordinær handel med norske aksjer, får du tilbud om handel med internasjonale aksjer og tilgang til internasjonale analyser. Videre får du tilgang til aksjeutlån og aksjekreditt. Når aktuelle emisjoner legges ut vil du også inviteres til dette, hvis relevant for deg.

Som kunde i Private Banking kan du få løpende anbefalinger på enkeltaksjer fra din personlige megler. Anbefalingene er basert på bankens analyser og er satt sammen ut ifra dine ønsker og forutsetninger. Vi tilbyr handler i norske og utenlandske aksjer, warrants, opsjoner, terminer, samt verdipapirlån.

Du kan enkelt kombinere aksjehandel gjennom megler med Aksjehandel på nett. Ønsker du kun en sparringpartner i aksjebeslutningene kan du benytte vår aksjedesk. Våre meglere og aksjedesken er tilgjengelig for deg mandag-fredag fra klokken 08.30-16.30. Telefon 22 48 51 50.

Aksjehandel på nett

Med Aksjehandel på nett kan du handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt - både i Norge og i utlandet. Du får tilgang til nyttige markedsrapporter og analyser som gir deg et bedre grunnlag til å foreta investeringsbeslutninger, samt en rekke andre tilleggstjenester. Tjenesten lar seg enkelt kombinere med vår aksjemegler-tjeneste.

Les mer om Aksjehandel på nett her på nordea.no under PrivatÅpnes i nytt vindu