Investeringsstrateger

I Nordea jobber høyt kvalifiserte investeringsstrateger og eksperter med å finne, forme og foredle investeringsmuligheter for deg og din bedrift.

Strategene søker ny kunnskap Se og hør våre strateger Analyse av din portefølje Strategene søker ny kunnskap

Minidokumentar

Nordeas sjefstrateger reiser årlig til New York for å møte samarbeidspartnere og andre eksperter. Informasjonen og perspektivene som innhentes på Manhattan står sentralt i investeringsstrategien vi tilbyr våre kunder.

I denne minidokumentaren får du et lite innblikk i hvordan vi i Nordea jobber for å kunne gi gode råd om sparing og investering.

Se og hør våre strateger
Sjefstrateg Leif-Rune Rein i Nordea i New York. 

Månedlig markedssyn

Hver måned gir strategene sitt markedssyn på finansmarkedene. 

Nærbilde av en av strategene i Nordea med Markets-miljø i bakgrunnen. 

Markedskommentar - video

Hver uke gir en av Nordeas investeringsstrateger sin markedskommentar til uken som har gått og neste ukes forventninger. 


 

Podcasts

Gir deg nyheter og aktuelle hendelser fra det globale finansmarkedet. I studio møter du  våre investeringsstrateger og andre eksperter.

Lytt til og abonner på våre sendinger:

  • Nordea Puls - tar pulsen på markedet her og nå. Du får også et innblikkk i det som skjer i uken som kommer.
  • Nordea Insights - dypdykker inn i temaer som er aktuelle akkurat nå.
Analyse av din portefølje

Nordea har det største og mest utbyggede forvaltermiljøet i Norden med et stort team av dyktige og anerkjente strateger. Strategene samarbeider med din Private Banker og deg slik at du får en optimal investeringsplan. De er eksperter på finansmarkedene og vil kunne utføre analyse av din portefølje for å avdekke forventet avkastning og ulike risikoparametere. Du får sammen med dette også forslag til en strukturert og optimal portefølje fordelt mellom aktivaklasser, aksjeregioner og rentesegmenter.