Egen jurist

God forvaltning består ikke bare av de beste investeringene. Vi vet at forvaltning av formuen også handler om å treffe de riktige juridiske valgene. Derfor har du som kunde i Private Banking eksklusiv og vederlagsfritt tilgang på din egen jurist. Han eller hun vil hjelpe både deg og din bedrift med å øke din innsikt innen de juridiske aspektene.

Egen jurist Egen jurist
Famile på tur i skogen. 

Arveplanlegging

I likhet med å planlegge skatt kan det også være lønnsomt å planlegge fremtidig arv. Med arveplanlegging vil du dessuten kunne sikre gode løsninger for familien og unngå fremtidige konflikter. 

Mor og sønn vandrer langs strandkanten. 

Familierett

Milepæler i privatlivet er ofte også økonomiske veikryss hvor nye situasjoner og forhold oppstår. Vi hjelper deg med å lage en plan som tar høyde for ulike hendelser i livet.

Nærbilde av hender som holder i penn og papir 

Skatteplanlegging

Investeringsrådgivning reiser ofte spørsmål og problemstillinger som kan ha skattemessige konsekvenser.

Nærbilde av hender som holder over et tastatur og dokument. 

Kjøpe og selge bedriften

Som bedriftseier oppstår det løpende muligheter for å utvide eller selge bedriften. I Nordea Private Banking har vi egne jurister/advokater som du har eksklusiv og vederlagsfritt tilgang på, og som vil være din diskusjonspartner og rådgiver. 

Fra et glassblåserverksted.  

Optimalisere selskapsstruktur

De finnes mange knapper å skru på hvis du ønsker å få det beste ut av bedriften din. Enten du ønsker å styrke resultatet eller kanskje forbereder salg av bedriften kan våre eksperter hjelpe deg.

Senior ektepar med laptop ved frokostbordet. 

Generasjonsskifte

Som familiebedrift  kan det før eller senere bli aktuelt å overføre verdier til neste generasjon. For at overføringen skal skje på en god og optimal måte er det viktig at du og familien er godt forberedt.  

Familie på stranden. 

Bolig i utlandet

Vil du vite hvordan boligen under varmere himmelstrøk unngår å bli en skattemessig varm potet? Våre jurister kjenner det europeiske lovverket og gir deg adgang til unik viten på området.