Nordens største kapitalforvalter

Som kunde i Nordea Private Banking får du trygghet, innsikt og ekspertrådgivning tilpasset deg og dine behov. Som en av Europas største kapitalforvaltere tar vi trygt vare på investeringene dine.

Om Nordea Private Banking Om Nordea Bank Om Nordea Private Banking

Nordea Private Banking er en del av Nordens største miljø for kapitalforvaltning og Nordens desidert største finansielle aktør. Det betyr at du som kunde i Private Banking har tilgang til solid ekspertise innenfor de fleste områder som er viktig for å finne den beste forvaltningsløsningen av din formue.

Nordea Private Banking har i dag 95.000 Private Banking-kunder i de nordiske landene. Og med over 78 kontorer i Norden er vi lett tilgjengelige. I Norge er vi å treffe på over 17 steder.

Nordea European Private Banking, med hovedkontor i Luxemburg, er i dag den største nordiske Private Banking-aktøren utenfor Norden. I over 30 år har vi forvaltet kapitalen til skandinaver i mer enn 125 land.

Om Nordea Bank

Nordea har rundt 11 millioner kunder, ca. 1.400 salgskontorer og en ledende posisjon innenfor banktjenester på Internett med 5,2 millioner nettbankkunder. Nordea-aksjen er notert på NASDAQ OMX i København, Helsinki og Stockholm.

Les mer om Nordea Bank på www.nordea.comÅpnes i nytt vindu