Nordea og Danske Bank

Velkommen! Vi gleder oss til å ta deg imot som kunde, når den tid kommer. Bruk gjerne tiden til å bli litt kjent med hvem vi er og hva vi tilbyr, vi er nemlig svært stolte av Private Banking-konseptet her i Nordea.

Spørsmål og svar

Her har vi samlet noen relevante spørsmål og svar. Ta gjerne kontakt med oss, dersom du har flere ting du lurer på. Merk at avtalen først må godkjennes av relevante myndigheter og tilsyn.

Jeg er Private Banking-kunde, vil overtagelsen påvirke meg?

Private Banking-kunder er en del av personmarkedet og er blant kundegruppene som vil bli ønsket velkommen hos oss. Dette gjelder også tilhørende investerings- og holdingselskaper. Nordea er ledende på Private Banking-tjenester og vi håper og tror du vil bli svært fornøyd hos oss. Som andre kunder, behøver du ikke å foreta deg noe som helst. Men har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg.

Jeg har fondssparing i Danske Bank. Hvordan påvirker overtagelsen meg?

Er du eksisterende kunde i Danske Bank med andeler i fond forvaltet av Danske Bank trenger du ikke foreta deg noe. Fondsporteføljen vil overtas av Nordea Fondene, og forvaltes av Nordea Asset Management, Nordens største fondsforvalter. Du vil således også få tilgang til Nordeas øvrige fond og dertil rådgivning gjennom Nordea Bank.

Jeg er bedriftskunde, vil overtagelsen påvirke meg?

Nei, det er personkunder som får ny bank, mens Danske Bank har valgt å fortsette sin satsing i bedriftsmarkedet i Norge. Private Banking-kunder er en del av personmarkedet og er blant kundegruppene som vil bli ønsket velkommen hos oss. Dette gjelder også tilhørende investerings- og holdingselskaper.