Vi samarbeider om din investering

Dialog fremmer et fruktbart samarbeid. Sammen med deg vil vi skreddersy en optimal finansplan for dine investeringer - og legge til rette for at du kan treffe de gode beslutningene.

En plan for din formue Private Banker En plan for din formue

Som kunde i Private Banking får du din egen Private Banker som er ekspert på formuesforvaltning. Han eller hun vil kartlegge dine behov og forventninger sammen med deg. Du får en personlig finansplan for din formue som vil være grunnsteinen i vårt samarbeide med deg.  

Vår ambisjon er å ta hånd om din og familiens formue på en effektiv og lønnsom måte, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Private Banker

Din Private Banker har god tid til deg og vil være din faste kontaktperson og døråpner til et stort nettverk av bankens interne og eksterne partnere og spesialister. Han eller hun er ekspert på formuesforvaltning og vil vise deg hvordan du kan få det beste ut av din formue. 

Du velger selv hvordan du vil samarbeide med din rådgiver, hvor ofte dere skal ha kontakt og hva din rådgiver skal gjøre for deg. Vårt mål er å tilby deg en totalløsning som møter dine behov.