Du investerer selv (online trading)

Vil du være din egen investor kan Nordea Private Banking tilby solide onlineløsninger innen fondshandel og aksjehandel. Trenger du sparringspartnere for å få sikkerhet i egne valg kan du alltid snakke med din Private Banker, våre meglere eller bankens øvrige ekspertise.

Fondshandel Aksjehandel Nordea Investor Fondshandel

Som kunde i Private Banking kan du velge mellom norske og globale fond med ulike avkastnings- og risikoprofiler. Og du har eksklusiv tilgang til et stort utvalg av interne og eksterne fond. Hver måned får du forslag til fondsportefølje og enkeltfond du kan investere i. Alt dette finner du i Nettbanken - eller spør din Private Banker.

I Nettbanken får du til enhver tid oversikt over din beholdning og alle ordrer og transaksjoner du har utført, samt daglige oppdaterte kurser på alle våre fond. Tilgang og bruk er gratis.  

Spørsmål?

Har du spørsmål om fondstilbudet i Nordea Private Banking eller tjenesten Fondshandel på nett er du velkommen til å kontakte oss på 06001. Er du allerede kunde i Private Banking er du velkommen til å kontakte din Private Banker. 

Aksjehandel

Med Aksjehandel på nett kan du handle børsnoterte aksjer enkelt, raskt og effektivt - både i Norge og i utlandet. Du får tilgang til nyttige markedsrapporter og analyser som gir deg et bedre grunnlag til å foreta investeringsbeslutninger, samt en rekke andre tilleggstjenester. Tjenesten lar seg enkelt kombinere med vår aksjemegler-tjeneste.

Les mer om Aksjehandel på nett her på nordea.no under PrivatÅpnes i nytt vindu

Nordea Investor

Med Nordea Investor kan du enkelt følge markedet fra din mobil, nettbrett og PC/Mac og kan kjøpe og selge aksjer og fond når det måtte passe deg. 

Har du allerede tilgang til Aksjehandel i nettbanken eller Fondshandel på nett, har du også tilgang til Nordea Investor (se sparesidene i nettbanken, oppe til høyre). Og laster du ned Nordea sin Mobilbank-APPÅpnes i nytt vinduhar du alltid Nordea Investor  med deg i lommen.

Her kan du se en smakebit av Nordea Investor (før innlogging) >Åpnes i nytt vindu

God oversikt og fleksibel løsning tilpasset deg

Nordea Investor er utmerket både til handel av verdipapirer og som verktøy for å holde seg oppdatert. Du har tilgang til realtidskurser, indikatorer, indekser, valutakurser, renter og råvarer. I tillegg får du god oversikt over din portefølje.

Nordea Investor kan brukes på PC, mobil og nettbrett. Du kan endre automatisk utloggingstid under Profil. Du kan dra rundt på de ulike komponentene på sidene og dermed opprette dine egne arbeidsflater slik at du får et skjermbilde tilpasset deg og dine behov. 

Lær mer om aksjehandel

I Nordea Investor finner du et eget Investor Akademi der du vil finne en rekke artikler om aksjer og aksjehandel.

Slik kommer du i gang

Du må ha bestilt enten Aksjehandel på nett eller Fondshandel på nett for å få tilgang til Nordea Investor. Selv om du kanskje bare er interessert i fond eller bare i aksjer, anbefaler vi allikevel å bestille begge tjenester for å få fullt utbytte av tjenesten. Det er gratis å ha begge tjenestene.  

Les mer om Nordea Investor her på nordea.no under PrivatÅpnes i nytt vindu