Livssituasjoner

Livet er en lang reise med ulike livshendelser som du med fordel kan planlegge, slik at du opprettholder et solid økonomisk fundament uansett hvor du er i livet. I Nordea Private Banking er ingen hendelser for små eller for store til at vi kan bistå med råd og veiledning. 

Livssituasjoner Livssituasjoner
Ektepar som håndhilser på sin rådgiver. 

Voksne barn

Med voksne barn ute av huset endres dynamikken og nye muligheter oppstår for både barn og voksne. Som kunde i Nordea Private Banking kan vi hjelpe poden godt på vei og samtidig være støttespiller for deg og din partner i neste fase av livet.  

Ungt ektepar utenfor en rød hytte. 

Ekteskap/skilsmisse

Å forvalte din formue handler også om å lage gode planer for hva som skal skje med formuen når dere blir gift, flytter sammen, eller ved skilsmisse. 

Nærbilde av epler som er samlet i en genser. 

Pensjonstilværelse

For å leve det livet du drømmer om som pensjonist, er det lurt å en pensjonsplan. Hos Nordea Private Banking vil du kunne diskutere din situasjon og dine muligheter sammen med en pensjonsspesialist.

Jente rir på hest i skogen (avstandsbilde). 

Sykdom

Ingen kan spå om fremtiden og de svinger livet måtte ta. Vi i Nordea Private Banking kan hjelpe deg med å være godt forberedt for det uforutsette ved å bistå med gode, fornuftige - og ikke minst trygge økonomiske løsninger for deg og din familie.