Personlig investeringsrådgivning

Vi i Nordea Private Banking hjelper deg med planleggingen av din formue. Sammen skreddersyr vi løsninger tilpasset dine ønsker og behov. Vår ambisjon er å ta hånd om din og familiens formue på en trygg, effektiv og lønnsom måte – både på kort og på lang sikt. Møt en av våre rådgivere til en uforpliktende samtale.

En plan for din formue Egen Private Banker En plan for din formue

For å skreddersy investeringsløsninger tilbyr vi personlig rådgivning til deg og din familie. Grunnmuren i vårt tilbud er en strukturert rådgivningsprosess som gjør at du kan føle deg trygg i dine beslutninger.  

Først lærer vi deg godt å kjenne slik at vi forstår dine unike behov og forventninger. Deretter lager vi en personlig finansplan som vil være grunnsteinen i vårt samarbeide med deg. Du får god oversikt og et godt innblikk i hvordan dine investeringer vil møte dine fremtidige behov og målsettinger. 

Vår ambisjon er å ta hånd om din og familiens formue på en effektiv og lønnsom måte, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Egen Private Banker

Din Private Banker har god tid til deg og vil være din faste kontaktperson og døråpner til et stort nettverk av bankens interne og eksterne partnere og spesialister. Han eller hun er ekspert på formuesforvaltning og vil vise deg hvordan du kan få det beste ut av din formue. 

Du velger selv hvordan du vil samarbeide med din rådgiver, hvor ofte dere skal ha kontakt og hva din rådgiver skal gjøre for deg. Vårt mål er å tilby deg en totalløsning som møter dine behov.