Helhetlig investeringsrådgivning

Vi ser deg og din bedrift under ett og har som mål å bidra til ytterligere verdiskapning for bedriften og for deg som eier.

Ytterligere verdiskapning Egen Private Banker Bedrift Ytterligere verdiskapning

Vårt mål er å bidra til ytterligere verdiskapning for bedriften og for deg som eier. For at din relasjon med Nordea skal være så enkel og effektiv som mulig får du en Private Banker Bedrift som vil være ditt faste kontaktpunkt inn mot Nordeas største kapitalforvaltningsmiljø. Han eller hun har god kompetanse på forvaltning og  vil lære deg og bedriften godt å kjenne. 

Basert på din og bedriftens ønsker og behov kan din Private Banker Bedrift sette sammen et team med spesialister som kan foreslå praktiske og lønnsomme løsninger for deg og din bedrift.

Egen Private Banker Bedrift

Som bedriftseier og kunde i Private Banking vil du møte en kunnskapsrik og kompetent rådgiver som har god tid til deg og din bedrift. Og som vil vise hvordan du og bedriften kan forvalte verdiene på best mulig måte. 

  

Har du spørsmål innen arv og generasjonsskifte, skatter og avgifter, kjøp og salg av bedriften, virksomhetsstyring, regnskap eller praktiske bankløsninger for bedriften, kan din Private Banker Bedrift trekke på et nettverk av interne og eksterne partnere og spesialister, som vil gi deg råd og veiledning.

 

Du velger selv hvordan du vil samarbeide med din rådgiver, hvor ofte dere skal ha kontakt og hva din rådgiver skal gjøre for deg og din bedrift. Vårt mål er å tilby deg helhetlig og skreddersydde investeringsløsninger som møter dine og bedriftens behov.