Chat med Nova Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Meld deg på gratis webinar

Vi inviterer deg til webinarer om sparing, investering og pensjon

Møt våre fremste eksperter, still dem spørsmål og få økt innsikt i de temaene som opptar deg.

Hver måned har vi et webinar om vårt markedssyn som gir deg siste nytt fra finansmarkedene. Vi har også andre webinarer med temaer som angår din økonomi.

Se hvilke webinarer som nærmer seg i tabellen under og meld deg på. Du vil straks motta en bekreftelse på e-post med en deltakerlink til webinaret.  

Oversikten oppdateres løpende.

TemaDatoKlokkeslettPåmeldingslink

Få full kontroll over din sparing og økonomi -  for kvinner

Mange kvinner sparer mindre enn menn i fond og aksjer og ender opp med mindre pensjon. Bli med på dette webinaret hvor pensjonsekspert Gro Handal gir gode råd om hva du som kvinne bør gjøre. 

8. marsSe opptaket fra webinaret herÅpnes i nytt vindu

Hva er et webinar og hvordan fungerer det?

Et webinar er et seminar eller foredrag som foregår online.

Webinar egner seg godt til å holde mindre kurs og presentasjoner da arrangørene når ut til mange på en gang og du som deltaker kan delta fra hvor som helst. Det eneste du trenger er wifi og en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. For å delta fra nettbrett eller mobiltelefon må du laste ned GoToWebinar-app i forkant.

På det angitte tidspunktet for webinaret klikker du på linken du finner i bekreftelsen du mottok på e-post. Hvis du er litt tidlig ute, vil du komme til en "ventesone". Så snart foredragsholderen starter sin presentasjon kan du stille spørsmål ved å benytte chat. Det er kun foredragsholderen som vil se spørsmålet ditt. 

Etter endt webinar vil du motta et enkelt evalueringsskjema.