Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Få mest mulig ut av sparingen din

Som vår spare- og investeringskunde kan du nyte godt av våre moderne investeringsverktøy, vårt brede produktspekter, inspirerende innhold og personlig rådgivning.

Du får rådgivning basert på dine behov

Basert på dine ønsker og behov hjelper vi i Nordea deg med å få mest mulig ut av sparingen din. Vår oppfatning er at alle bør spare, derfor tilbyr vi rådgivning til alle våre kunder.

Bærekraftige råd fra ledende spareeksperter

Våre råd baserer seg på kjente, velprøvde strategier kombinert med kunnskap og tilgang til et bredt spare- og investeringsunivers. Vårt løfte til deg er at vi tilbyr løsninger, produkter og rådgivning av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Nordea er særdeles opptatt av miljø, sosialt ansvar og eierstyring. Dette gjelder for alle selskapene vi enten investerer i, eller samarbeider med. Før beslutningen tas må alle selskaper gjennom en grundig prosess for å sørge for at dette er ivaretatt.

For deg som ønsker å investere på egenhånd

Vår handelsplattform ligger på Nordea Investor, Her har du tilgang til et bredt utvalg av produkter til konkurransedyktige priser. Du har tilgang til 20 ulike markeder, ETF-er, verdipapirer, vårt omfattende fondsunivers med fond fra både Nordea og våre samarbeidspartnere, samt strukturerte produkter. 

Bruk oss digitalt

Investeringstjenestene er tilgjengelige for deg der du er. Bruk gjerne de digitale tilbud som passer for deg. 

Nedenfor kan du lese mer om alle tjenestene du vil få som spare- og investeringskunde hos oss i Nordea.