Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Bevis

Nordeas bevis er innovative og interessante investeringer. Basert på ulike markedsforventninger og risikoprofiler konstruerer vi bevis som kan gi positiv avkastning når markedet stiger, er uforandret eller til og med faller. For å handle bevis må du være Private Banking-kunde.

Skreddersydde plasseringer basert på Nordeas analyser

Nordeas bevis er skreddersydde plasseringer med unike egenskaper. Bevis passer for deg som er ute etter en innovativ plassering basert på Nordeas aktuelle markedssyn og som samtidig ønsker å utvide din investeringsportefølje.

Basert på våre analytikeres syn på de finansielle markedene, er de forskjellige bevisene utformet til å passe en spesifikk markedsforventning og risikoprofil. Dersom våre analytikere tror at markedet vil stige, skaper vi bevis som illustrerer den forventningen. 

På samme måte, hvis våre analytikere tror at markedet vil være relativt uforandret skaper vi et bevis som kan gi avkastning i et stillestående marked og hvis de mener at et marked vil falle så lager vi produkter som har potensiale til å gi avkastning når markedet faller. Som du ser er mulighetene store når det gjelder bevis og det er derfor viktig at du setter deg inn i og forstår hvordan bevis fungerer, både når det kommer til avkastningsmuligheter og risiko.  

Om bevis

Et bevis er koblet til utviklingen på et marked, eksempelvis aksje-, kredit-, råvare- eller valutamarkedet.

Et bevis kan være konstruert slik at det for eksempel finnes en begrensning på hvor stor avkastningen kan bli, en beskyttelse på hvor mye beviset kan falle i verdi eller at beviset gir en avkastning på tross av at markedet ikke har rørt seg, eller en kombinasjon av disse.

En investering i et bevis kan innebære at du taper hele eller deler av ditt investerte beløp. Både risiko og avkastning avhenger av utviklingen i det underliggende markedet som beviset er koblet til, samt bevisets konstruksjon. I brosjyren for respektive bevis kan du lese mer om både markedet, hvordan beviset fungerer, risiko og kostnader.
Aktuelle Bevis

Aktuelle tilbud

For øyeblikket har vi ingen bevis åpne for tegning.

Mer om Nordeas bevis
Disclaimer

Nyheter direkte i din innboks

Vil du få markedsnyheter og investeringsmuligheter direkte i din innboks? Abonner på Nordea Markets investeringsnyheter.

Abonner her Åpnes i nytt vindu