Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Privat

Abonner på nyhetsbrev

Få inspirasjon til din sparing og dine investeringer.

Nyhetsbrevet gir deg informasjon om våre nyeste artikler og markedskommentarer, samt tips til podkaster og videoer som vi tror kan være nyttig for deg.

Ja takk, jeg vil gjerne abonnere på nyhetsbrev om sparing og investering fra Nordea.

Vilkår

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev, samtykker du i at Nordea sender informasjon til din e-post med nyheter innen sparing og investering. Du vil motta nyhetsbrev ca en gang i måneden.

Vi sender utelukkende e-poster til e-postadresser som vi har fått tillatelse til å bruke, i overensstemmelse med gjeldende lovgivning. Nordea vil aldri dele, selge eller leie ut individuelle personopplysninger uten først å ha mottatt ditt samtykke – med mindre det er gitt tillatelse til dette via rettslige kanaler. Opplysningene du har gitt oss, er kun tilgjengelig for de medarbeidere som har ansvar for å håndtere slike opplysninger. Vi benytter strenge sikkerhetstiltak for å avverge tap, misbruk eller endringer av de opplysningene vi bruker i vårt e-postsystem. Nordea vil aldri sende e-post til deg eller ringe deg for å be om passord, kredittkortnumre eller andre følsomme opplysninger. Du vil aldri måtte besvare eller klikke på en link i en e-post som ber om denne typen opplysninger. Har du mottatt en e-post fra oss, er det fordi du selv har gitt samtykke til det og dermed står på vår e-postliste. Alle nyhetsbrev inneholder en enkel og automatisert metode for avmelding. Ønsker du å melde deg av e-posttjenesten, kan du bare følge instruksjonene nederst på det tilsendte nyhetsbrevet.

*Jeg har lest vilkårene ovenfor og aksepterer å motta nyhetsbrev fra Nordea.