Slik får du mest mulig ut av Nettbanken

Det er ikke lenger slik at man må skru på datamaskinen for å utføre banktjenester. Stadig flere oppdager fordelen med å ha tilgang også via mobiltelefon eller nettbrett.

Du vil kunne utføre de vanligste banktjenestene som å sjekke saldo, gjøre betalinger og overføringer, kjøpe og selge aksjer og fond når du er på farten.
 

Du trenger:

  • Nettbank
  • BankID på mobil
  • Mobilbank-appen
  • Nordea Investor

Nettbanken

Går du i Nettbanken på din datamaskin har du tilgang til fullversjonen av Nettbanken. Her kan du se alt innhold i din nettbank og utføre alle transaksjoner.

Du logger deg inn med BankID på mobil eller med engangskode fra sikkerhetskortet.

Egner seg best når du er skjermet for innsyn på skjermen som f.eks. når du er hjemme eller på jobb.

BankID på mobil

Når du har aktivert BankID på mobil kan du i mange tilfeller bruke din mobiltelefon i stedet for sikkerhetskortet.

Tjenesten krever aktivering i Nettbanken før bruk og at mobiloperatøren din støtter BankID på mobil.

Egner seg for de fleste tjenestene i Nettbanken men erstatter ikke sikkerhetskortet helt og holdent så det er viktig at du husker ditt personlige BankID-passord.

Mobilbank-appen

Har du iPhone eller Android-telefon kan du laste ned vår Mobilbank-app.

Du har enkel tilgang til kontoene dine og de vanligste banktjenestene. Du kan raskt sjekke saldo og overføre mellom dine egne kontoer med en firesifret kode eller ditt fingeravtrykk. Betaling av regninger går som en drøm med BankID på mobil og fakturaskanner! Du kan også chatte og ringe oss fra Mobilbank-appen.

Nordea Investor

Nordea Investor er en netthandelsplattform for fond og aksjer. Tjenesten er tilpasset mobil, nettbrett og datamaskin slik at du kan handle aksjer og fondsandeler når det måtte passe deg. Du får enkelt tilgang til Nordea Investor via Mobilbank-appen. På datamaskin finner du Nordea Investor i Logg inn-menyen her på nordea.no.

For å få tilgang til Nordea Investor trenger du Nettbanken samt Fondshandel på nett og/eller Aksjehandel på nett. De to sistnevnte er tilleggstjenester til Nettbanken. Har du avtale om en eller begge av disse tjenestene har du også tilgang til Nordea Investor.