Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Kredittkortet Nordea Premium

Kredittkortet Nordea Premium tilbys eksklusivt til deg som er Premium-kunde. Kortet gir deg flere fordeler, blant annet adgang til flyplass-lounger over hele verden. Inneholder reiseforsikring, avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og netthandelsforsikring. 18 års aldersgrense for å søke.

Dine fordeler

  • Reiseforsikring og avbestillingsforsikring
  • Rentefri betalingsutsettelse og fleksibel tilbakebetaling
  • Samme kode som på ditt Nordea Bankkort
  • Mulighet til å overføre penger fra kredittkort til konto i Nordea
  • Nødkontanter når uhellet er ute
  • Kortet kan brukes til kontaktløs betaling

Tilgang til flyplasslounger

Dette er kun inkludert i Kredittkortet Nordea Premium.

Sammen med Nordea Premium får du et Priority Pass kort, som gir deg tilgang til mer enn 1000 lounger verden over i 300 forskjellige byer. Les mer om Priority Pass på prioritypass.comÅpnes i nytt vindu. Her finner du oversikt over hvor de forskjellige loungene er og hvilke fasiliteter de tilbyr. Du kan også laste ned en egen Priority Pass App.  

Med Nordea Premium får du 4 gratis besøk i året og kan fritt velge mellom OSL-Loungen eller en Priority Pass lounge. For å få adgang til OSL-Loungen viser du frem ditt Kredittkort Nordea Premium. For øvrige flyplasslounger viser du fram ditt Priority Pass kort. Besøk utover dette belastes ditt kort i etterkant.

Her kan du lese om kundeprogrammet Premium.

Forsikring for avbestilling av billetter til arrangementer

Denne forsikringen er kun inkludert i Kredittkortet Nordea Premium.

Forsikringen for avbestilling av billetter gjelder for forhåndsbetalte billetter til arrangementer som konserter, teater, festivaler, sportsarrangementer og lignende. Billettene må i sin helhet være betalt med Nordea Premium. Billetter må være betalt før årsaken til avbestillingen inntreffer.

Fleksibel tilbakebetaling med kredittkortet Nordea Premium

Kredittgrensen tilpasses din økonomi og dine behov. Du kan alltid tilbakebetale alt eller du kan velge å fordele beløpet over flere måneder.

Når du betaler med kredittkort får du en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Betaler du tilbake hele beløpet du har brukt når du får faktura fra oss, blir du ikke belastet renter. Du kan tilbakebetale alt på en gang eller velge å fordele beløpet over flere måneder.

Nye retningslinjer fra Finanstilsynet gjør at det totale beløpet du skylder står i betalingsfeltet på fakturaen. Du har likevel fortsatt full frihet til å betale minimumsbeløpet eller mer på din faktura. Ønsker du å fordele tilbakebetalingen over tid, vil det påløpe rente på den summen du velger å utsette. Selv om du ønsker å fordele tilbakebetalingen over tid må du alltid tilbakebetale 3,00% av det du har brukt, minimum kr 250.

Reiseforsikring og avbestillingsforsikring

Inkludert i Kredittkortet Nordea Premium tilbyr vi deg en konkurransedyktig reiseforsikring som gjelder i hele verden. Forsikringen gjelder på sammenhengende reiser i inntil 90 dager og på reiser med varighet av 35 dager med åpen retur.

Forsikringen dekker deg og din familie, alternativt til familie dekkes inntil tre medreisende. Forsikringen gjelder når minst halvparten av den totale transportkostnaden er betalt med Kredittkortet Nordea Premium. Reisen må starte og slutte i Norden. Den sikrede må være medlem av norsk folketrygd, være registrert i Folkeregisteret, og ha fast bostedsadresse i Norden.

Aldersbegrensninger på reiseforsikring og avbestillingsforsikring

Vi gjør oppmerksom på at reiseforsikringen har reduserte forsikringssummer for ulykke og død over 70 år. Reiseforsikringen og avbestillingsforsikringen omfatter ikke personer som er fylt 75 år. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med fullstendige forsikringsvilkår.

Kontaktinformasjon ved skade/Meld skade

Les hvordan du melder skade elektronisk eller via telefon.

Kjøpsforsikring

Dette får du inkludert i Kredittkortet Nordea Premium.

Med vår kjøpsforsikring er alle varekjøp over kr 1000, som er betalt med Kredittkortet Nordea Premium på reisen, forsikret. Kjøpsforsikringen dekker inntil kr 25 000 ved uforskyldt tap av eller skade på det du har kjøpt, og forsikringen gjelder helt til du kommer hjem, og inntil 90 dager regnet fra kjøpstidspunktet. Vi gjør oppmerksom på at forsikringen ikke omfatter konsumvarer, som for eksempel mat og drikke.

Netthandelsforsikring

Betaler du dine kjøp på nettet med Kredittkortet Nordea Premium er du forsikret med inntil kr 25 000.

Forsikringen gjelder privatkjøp på internett over kr 500 pr. stk./samling som er belastet Kredittkortet Nordea Premium. Forsikringen dekker skade som ikke erstattes av selger, herunder skade på, tap av, eller omlevering av varen. Forsikringen gjelder kjøp på internettsider med adresse i EU, Island, Sveits, Liechtenstein, USA, Australia eller Norge og hvor levering er avtalt til adresse i Norge.

Rabatter

Rabatter og gode tilbud du kan få når du betaler med et kredittkort fra Nordea.

Priceless Cities – eksklusive opplevelser på reise

Ved å registrere deg på Priceless Cities får du tilgang til eksklusive opplevelser og billetter til populære arrangementer verden over. La Priceless Cities inspirere deg og tilby noe utover det vanlige. Benytt deg av de mulighetene som venter rundt om i verden. 

Se tilbudene på Priceless CitiesÅpnes i nytt vindu
Priser
Priser for betaling og uttak med Nordea Premium
SpesifikasjonPris/rente
Årspriskr 0,00
Årspris tilleggskort til ektefelle/samboerkr 0,00
Erstatningskort p.g.a. mistet/ødelagt kortkr 0,00
Betaling/varekjøpkr 0,00
Kontantuttak* i minibanker i Norge og utlandet, norsk og utenlandsk valuta1,50 %, min. kr 40,00
Overførsel fra kort til konto1,50 %, min. kr 25,00
Kjøp av valuta i våre minibanker**kr 20,00
Valutapåslag ved kontantuttak og betalinger i utlandet2,00 %

*)Bruk av kortet på Posten beregnes som kontantuttak.
**) Pris for kontantuttak kommer i tillegg.

Renter og betingelser

Bestill Kredittkortet Nordea Premium i Nettbanken

Bestill Kredittkortet Nordea Premium Åpnes i nytt vindu