Chat med oss Åpnes i nytt vindu Kundeservice Privat

Båtforsikring

Båtforsikring kan kjøpes for motorbåt, seilbåt, robåt, kano og kajakk. Du velger selv hvor mye forsikringen skal dekke.

Velg båtforsikring etter behov

Like viktig som å finne den riktige båten, så er det også viktig å velge den riktige forsikringen. Velg mellom Båt Ekstra, Kasko, Brann/tyveri og Ansvar.

Båt Ekstra

Båt Ekstra er vår beste båtforsikring og gir deg bedre dekning, lavere egenandel og høyere erstatningsbeløp. Har du Båt Ekstra dekker vi også jolle/motor, ferieavbrudd og opphold eller hjemreise ved skade.

Kasko

Kasko er en båtforsikring som dekker det aller meste som kan skje med båten din. Kasko dekker brann, tyveri, grunnstøting, sammenstøt og synking.

Brann/tyveri

En brann/tyveriforsikring dekker skader på egen båt som skyldes brann eller tyveri. Den dekker ikke andre skader båten kan bli utsatt for. Forsikringen gir deg litt bedre dekning enn en ansvarsforsikring.

Ansvarforsikring Båt

En ansvarsforsikring dekker kun skade du påfører andre. Den dekker ikke skade på din egen båt. Den kan være tilstrekkelig hvis du har en båt med lav verdi.

Det lønner seg å samle forsikringene dine

Som Nordea-kunde kan du få inntil
25 % i samlerabatt på forsikringer i Tryg, i tillegg til 10% rabatt det første året hvis du kjøper på nett. 

Ønsker du å flytte dine forsikringer eller tegne nye, kan du også ringe Kundeservice 232 06001 alle dager hele døgnet for å avtale møte.

Hva vil båtforsikringen koste?

Prisen er blant annet avhengig av hvilken dekning du velger og båttype. 

Vi samarbeider med Tryg, det betyr at du kan benytte forsikringskalkulatoren på tryg.no for å beregne prisen.  Er du allerede kunde hos Tryg benytter du din BankID.

Sjekk pris og kjøp båtforsikring

Vi samarbeider med Tryg på forsikringer og beregning av pris på forsikring og et eventuelt kjøp foregår på tryg.no

Beregn pris og kjøp Åpnes i nytt vindu