Råd og tips til deg som er Ca Voksen

 

Har du spørsmål

- har Nordea svar!

Chat med oss
Åpnes i nytt vindu

For de fleste er bank kjedelig, vanskelig og lite interessant. Så lenge bankkortet fungerer, så trenger du vel ikke ta stilling til noe annet? 

Med videoseriene i Ca Voksen ønsker vi å vise hvordan økonomi påvirker livet ditt, og hvordan du med enkle grep kanskje til og med kan få litt mer økonomisk frihet. I våre serier møter du blant annet gründere, førstegangskjøpere og noen kreative sjeler som gir deg utradisjonelle sparetips.

Forviklinger for Kong Halvor

Nå har vi også sendt ut 5 profilerte bloggere på en Banking Detox der de skal leve uten digitale banktjenester i en uke. Synes du det høres enkelt ut? Se hvordan det gikk for Kong Halvor her.

Kong Halvor tar  

Kan du leve et liv uten banktjenester? >

Tenk f.eks. på hva du bruker smarttelefonen din til; Facebook, bank, epost, huskelister, kalender, jobb mv. I vårt eksperiment "Banking Detox" har vi utfordret 5 influensere til å leve uten digitale enheter og cash. Se hvordan det gikk her.

Ble du inspirert? Snakk med oss!

Etter å ha sett disse filmene dukker det kanskje opp mange spørsmål om ulike aspekter ved din privatøkonomi. Ta en prat med en av våre rådgivere - enten på Chat eller send inn kontaktsskjemaet "Nordea UNG". Vi hjelper deg gjerne med gode råd!