Råd og tips til deg som er #cavoksen

 

Har du spørsmål

- har Nordea svar!

Chat med oss
Åpnes i nytt vindu
#cavoksen Sparing Bolig Forsikring Gründer #cavoksen

Hva er #cavoksen?

Kollektivet - Sofabilde ovenfra - FullNår man har en travel hverdag med studier, jobb og fritidsinteresser er det ikke alltid lett å leve økonomisk.

Små endringer i hverdagen kan bidra mye på veien mot egen bolig eller en spennende reise. Derfor er det viktig å ha et godt forhold til sin egen økonomi. På #cavoksen sidene her og på YouTube finner du inspirasjon til en hverdag i økonomisk balanse.

Bli kjent med kollektivet på YouTubeÅpnes i nytt vindu!

Sparing

Hva sparer du til?

Ca Voksen - Helles sparetipsSparing er ikke alltid lett eller gøy. Men det som er gøy er å få råd til noe man har ønsket seg lenge. En kaffe om dagen mindre eller å smøre egen matpakke blir plutselig en tur til New York. 

I YouTube serien Bare Må HaÅpnes i nytt vindu møter vi noen som tar et lite oppgjør med sine økonomiske uvaner. Ved å redusere på noe i hverdagen, sparer de til noe de virkelig har lyst på.

Hva drømmer du om? Det er mange måter å spare på:

Få flere sparetips fra Helle!

Bolig

Drømmer du om egen bolig?

Kollektivet - BoligEr du på flyttefot fra barndomshjemmet? Eller skal du kjøpe din første leilighet? Muligens flytte inn med kjæresten? Lurer du på hvor mye du kan låne, og hvor mye du klarer å betjene? I Nordea har vi egne dedikerte rådgivere for deg som er Ca Voksen. Ta kontakt med en rådgiver i Nordea UNG for spørsmål rundt boliglån og annet du måtte lure på. 

Hvor mye lån får du, og hvor mye lån er det lurt å ha så det er penger igjen til å leve?

Tenker du på å kjøpe bolig, arrangerer vi jevnlig miniseminaret Boligkjøperskolen rundt om i landet. Der tar vi deg gjennom hele prosessen og gjør deg oppmerksom på hva du bør tenke på. Ellers kan vi enkelt ta det på telefon eller i et nettmøte rett fra din egen sofakrok hjemme.

Sjekk ut dette:

Forsikring

Du eier mer enn du tror

Kollektivet - ForsikringDet er ganske kjedelig å bli frastjålet eller å få ødelagt tingene dine. Det du eier er faktisk mer verdt enn du tror. Selv om sofaen var billig og du arvet sengen er det dyrt å skaffe seg dette på nytt om noe skulle skje.

Hva med å sjekke ut disse:

Gründer

Har du en gründeridé?

Hvordan gå fra hobby til business? Du har ideen, du er kanskje godt i gang med forretningsplanen for produktet som skal endre verden. Første steg er å ta en prat med en av våre rådgivere. Vi hjelper deg gjerne med gode råd!.

I YouTube serien SpireneÅpnes i nytt vindu møter du unge norske grundere som har satset alt for å leve ut drømmen.

Vil du bli kontaktet?

Vi hjelper deg med det meste, enten du har spørsmål om oppstart av ny bedrift, ønsker å bli kunde eller avtale møte.