Råd og tips til deg som er Ca Voksen

 

Har du spørsmål

- har Nordea svar!

Chat med oss
Åpnes i nytt vindu
Ca Voksen Sparing Bolig Forsikring Ca Voksen

Er du Ca Voksen?

Kollektivet, sammen i sofa sett ovenfraI en travel hverdag med jobb, studier, trening og sosiale begivenheter er det ikke alltid enkelt å sette av tid til å prioritere å planlegge økonomien. Men de små endringene i hverdagen kan faktisk bidra mye på veien mot for eksempel egen bolig eller en spennende reise.

På denne siden og i filmene på Youtube-kanalen Ca Voksen finner du inspirasjon til hvordan du kan leve mer økonomisk.

Kjenner du deg igjen i kollektivet Ca Voksen?

Sparing

Hva sparer du til?

Ca Voksen - Helles sparetipsSparing er ikke alltid lett eller gøy. Men det som er gøy er å få råd til noe man har ønsket seg lenge. En kaffe om dagen mindre eller å smøre egen matpakke blir plutselig en tur til New York. 

I YouTube serien Bare Må Ha møter vi noen som tar et lite oppgjør med sine økonomiske uvaner. Ved å redusere på noe i hverdagen, sparer de til noe de virkelig har lyst på.

Hva drømmer du om? Det er mange måter å spare på:

Få flere sparetips fra Helle!

Bolig

Drømmer du om egen bolig?

Kollektivet - BoligEr du på flyttefot fra barndomshjemmet? Eller skal du kjøpe din første leilighet? Muligens flytte inn med kjæresten? Lurer du på hvor mye du kan låne, og hvor mye du klarer å betjene? I Nordea har vi egne dedikerte rådgivere for deg som er Ca Voksen. Ta kontakt med en rådgiver i Nordea UNG for spørsmål rundt boliglån og annet du måtte lure på. 

Hvor mye lån får du, og hvor mye lån er det lurt å ha så det er penger igjen til å leve?

Tenker du på å kjøpe bolig, arrangerer vi jevnlig miniseminaret Boligkjøperskolen rundt om i landet. Der tar vi deg gjennom hele prosessen og gjør deg oppmerksom på hva du bør tenke på. Ellers kan vi enkelt ta det på telefon eller i et nettmøte rett fra din egen sofakrok hjemme.

Sjekk ut dette:

Forsikring

Du eier mer enn du tror

Kollektivet - ForsikringDet er ganske kjedelig å bli frastjålet eller å få ødelagt tingene dine. Det du eier er faktisk mer verdt enn du tror. Selv om sofaen var billig og du arvet sengen er det dyrt å skaffe seg dette på nytt om noe skulle skje.

Hva med å sjekke ut disse: