nordea.no tilpasset mobil og nettbrett

Nå har vi forbedret nordea.no slik at du som besøker oss på mobil eller nettbrett får en bedre opplevelse. Innholdet på sidene tilpasser seg den skjermen du er på og det blir lettere å navigere seg rundt uansett om du er på datamaskin, nettbrett eller mobil.

Her finner du navigering og innlogging

Om du er på en datamaskin vil du ikke merke særlig endring men dersom du endrer størrelsen på nettleservinduet vil nordea.no tilpasse seg den visningen du har valgt. 

Kommer du til oss på en mindre skjerm som en mobiltelefon vil sidene våre se anderledels ut enn det du er vant til. Navigasjonsmenyen som du er vant til å finne øverst på siden finner du ved å trykke på en såkalt "hamburgermeny" (tre horisontale linjer) og logg inn knappen er den oransje knappen med hengelåsen. Begge disse er øverst på siden.

Responsiv - toppbar

Ønsker du å gå til Bedrift, Markets osv. finner du navigasjonen til disse nederst på siden.

Responsiv - servicemeny

Ikke alle sider blir oppgradert i denne omgang

Denne oppgraderingen gjelder ikke for våre Nettbanker eller andre tjenester du logger inn til. Heller ikke sidene til Nordea Markets, Nordea Liv, Nordea Finans eller Nordea Private Banking blir oppgradert i denne omgang men de er planlagt oppgradert på et senere tidspunkt. 

Det kan også være enkelt sider med applikasjoner som ikke er tilpasset enda, men disse er under utvikling.