Logo for Desembertoner - Nordeas gratis julekonsert

Sammen planlegger vi for morgendagen

Vi som jobber i Nordea er nok ganske like folk flest. Etter en krevende periode med pandemi gleder også vi oss til en mer normal hverdag. Akkurat som deg, har vi våre utfordringer, planer og drømmer. Det gjør oss bedre rustet til å forstå nettopp dine behov.

Vi er her når du trenger oss

Vi har dyktige rådgivere innenfor lån, forsikring og sparing som jobber for å gi deg som kunde råd og hjelp.   

Den enkle veien til banken

Ønsker du å snakke med en av oss, kan du møte oss akkurat der det passer deg best. Det eneste du trenger er en mobil, PC, Mac eller nettbrett. 

Er du kunde i Nordea, kan du enkelt booke møte med oss i mobilbanken under «Kontakt» eller i nettbanken under «Kontakt og meldinger», og finne det tidspunktet som passer deg best. Du kan også fylle ut skjema under, så tar vi kontakt med deg. 

Møt noen av våre rådgivere

Nedenfor kan du lese litt om noen av våre mange rådgivere, og hva de er opptatt av.

Mads

Rådgiver Mads - small

Mads er rådgiver i Kristiansand. Han kan mye om boliglån, sparing og forsikring, men også en hel del om lokal lagidrett. 

Som håndballdommer og fotballspiller vet han hvor viktig det er med godt samarbeid og kommunikasjon for å nå målene man setter seg. Akkurat slik han spiller på lag med kundene for at de skal oppnå drømmene sine.

Lene

Rådgiver Lene - small

Lene er rådgiver på vår avdeling i Bergen. Hun kan mye om boliglån, men også en del om gode joggeløyper rundt om i byen.

Lene er spesielt opptatt av hva man bør tenke på før boligjakten starter og gjennom prosessen med visninger og budrunde. Hun kjenner Bergensområdet godt og hjelper gjerne til når du står klar for å kapre drømmeboligen.

Sonja

Rådgiver Sonja - small

Sonja er banksjef i Narvik og Harstad. Hun kan mye om boliglån, sparing og investering, men også en hel del om fotturer i den nordnorske fjellheimen. 

Sonja elsker å hjelpe kunder med å finne løsninger tilpasset sine unike behov. Akkurat som hun har behov for å finne enestående turstier og oppleve nordnorsk natur på kroppen.

Marit

Rådgiver Marit - small

Marit er rådgiver i Ulsteinvik og Fosnavåg. Hun kan mye om sparing og investering, men også en del om bacalao.

Marit vet mye om hvordan man kan nå de langsiktige sparemålene sine. Akkurat slik hun som hobbykokk kjenner verdien av å investere lang tid på matlaging for å oppnå et godt resultat.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Velkommen til møte!

Vil du avtale et møte, fyller du ut skjemaet og vi kontakter deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Avtal møte her