Student - fordeler for deg som studerer

Alt du trenger, uten gebyrerHos Nordea kan du nyte godt av våre fordeler som student. Bli Student-kunde nå.

  • De vanligste banktjenestene er gebyrfrie.
  • Konkurransedyktige forsikrings-, spare- og låneprodukter.

Er du kunde kan du nyte godt av fordelene hvis du har Brukskonto hos oss, er student, lærling eller i førstegangstjeneste - registrer deg her og nå!    

Er du ikke kunde i Nordea, men har BankID fra en annen bank, kan du lett bli kunde og opprette konto, kort og nettbankavtale.

Tilbud til student Har du dette? Planer om egen bolig? Råd på Snapchat og blogg Tilbud til student

Gebyrfrie tjenester for studenter mellom 18 og 33 år

Dette gjelder:

Har du dette?

Smart sparing til boligformål

Er du 33 år eller yngre, har skattbar inntekt og skal kjøpe bolig i fremtiden? Da er BSU-konto den beste og smarteste sparekontoen for deg. Du gjør lurt i å prioritere denne sparingen høyt.

Har du ikke skattbar inntekt, eller har du allerede fylt opp din BSU-kontoen din? Da anbefaler vi deg å spare på vår Boligsparekonto

Når du har flyttet hjemmefra må du ha dine egne forsikringer

Når du fyller 20 år dekkes du ikke av mor og fars reiseforsikring, og ved flytting meldt folkeregisteret dekker ikke noen av foreldrenes forsikringer. Vi har en forsikringspakke som dekker deg på reise, samt tingene dine der du bor. Pakken heter Young Living og inneholder de grunnleggende forsikringene du bør ha. Les mer om Young Living


Overfør små beløp til konto hver gang du bruker kortet ditt

Med MikroSpar sparer du små beløp til din sparekonto i Nordea hver gang du betaler med bankkortet ditt. Det kan være når du handler i butikken eller betaler for tjenester. Du sparer lite men ofte og før du aner det har du klart å spare til noe du ønsker deg. Les mer om MikroSpar

Planer om egen bolig?

Planer om egen bolig?

Da lurer du sikkert på hvor mye du kan låne? Hva banken ser på når du søker om lån? Hva du bør undersøke på visning? Og hvordan foregår budrunden?

Vårt beste tips til deg som drømmer om egen bolig
Snakk med våre rådgivere, de kan gi deg råd om hvordan du skaffer pengene og veilede deg gjennom kjøpsprosessen steg for steg. Ta kontakt med oss på chatÅpnes i nytt vindu eller ring 232 06001 dersom du har spørsmål om lån til kjøp av bolig. 

Se også

 

Råd på Snapchat og blogg

Følg «nordeaung» på Snapchat

Nordea UNG SnapChat - Spot - FullSom student er du kanskje nødt til å vri og vende på hver krone for ikke å gå i minus hver måned?

På Snapchat får du tips og råd om økonomi på en annerledes måte, som vi håper kan hjelpe med å bedre studentøkonomien. Her er det også konkurranser og invitasjon til eventer. 

Bli kjent med UNG-rådgiverne på Snapchat og følg "nordeaung". Legg til med brukernavn «nordeaung», eller legg oss til herÅpnes i nytt vindu .

Blogg

Følg også bloggen vår hvor vi gir deg nyttige tips og råd om privatøkonomi, på en enkel og forståelig måte.

Følg Nordea UNG-bloggenÅpnes i nytt vindu