Velkommen til oss i Nordea

Det gleder oss at du har valgt oss som din bankforbindelse. Her gir vi deg noen tips på hvordan du rask kommer i gang med våre produkter og tjenester.

Du kan også ringe oss på telefon 232 06001 eller starte sikker chat for å avtale møte eller få hjelp til å komme i gang.

Vi hjelper deg med bankbytte

Når Nettbanken og nye kort er aktivisert og i gang, starter vi selve bankbyttet. Vi tar oss av all kommunikasjon med din gamle bank, og ellers guider vi deg hele veien slik at prosessen skal gå så smidig som mulig.

Legge til disponent på konto

Ønsker du at flere skal ha tilgang til dine kontoer? Ta kontakt med oss for hjelp til å legge til disponenter.

Bestill BankID fra Nordea

Selv om du kan bruke BankID fra annen bank, anbefaler vi at du bestiller BankID fra Nordea. Da kan du aktivere BankID på mobil i nettbanken, og slipper å ha med deg sikkerhetskortet.

Flere tips for å komme i gang

Du kan ordne mange av dine daglige banktjenester når det passer deg, og hvor det passer deg. Husk derfor å laste ned Mobilbank-appen når du har fått tilgang til Nettbanken.

Vårt siste brukertips gjelder fanen "Innstillinger" i Nettbanken. Her har du mulighet til å optimalisere innstillingene dine for Nettbanken og Mobilbanken slik at bruken blir best mulig tilpasset ditt behov.