Hvorfor bytte bank til Nordea?

Som det største finanskonsernet i Norden har vi kompetanse og kapasitet til å ta hånd om alle aspekter av din økonomi. Det betyr at vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å realisere drømmene dine. Vi ønsker å kunne tilby deg relevante løsninger og forsøke å fjerne eventuelle finansielle hindre.

Vi hjelper deg med bankbyttet

Vi oppretter dine produkter og tjenester og fyller ut skjema for bankbytte. Når Nettbanken og nye kort er aktivisert og i gang, starter vi selve bankbyttet. Vi tar oss av all kommunikasjon med din gamle bank, og ellers guider vi deg hele veien slik at prosessen skal gå så smidig som mulig.

Alltid åpen

Kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager.

Det er du som bestemmer når, hvor og hvordan du vil bruke oss som bank. Vi er her for å gi deg den hjelpen du trenger, hvor som helst og når som helst, enten det er ansikt til ansikt, på telefonen, i nettmøter, nettbanken eller mobilbanken. Med våre nett- og mobilløsninger kan du foreta betalinger og sjekke saldo på konto uansett hvor du befinner deg. Du kan følge med på sparing og investering, og også boliglånet.

For alle dine behov

Vi tilbyr alle former for finansielle tjenester, fra kort, lån og forsikring til sparing og pensjon. Spesialistene våre er her for å gi deg råd, for eksempel om hvordan du kan oppnå drømmehuset, sikre at pensjonssparingen din er tilpasset den livsstilen du ønsker deg i fremtiden, eller sørge for at forsikringene er på plass før du trenger dem.

Du kan følge oss på sosiale medier, lese blogginnlegg og analyser fra de mange ekspertene våre og holde deg oppdatert om finansmarkedene med Nordea Investor.