Det er enkelt å bytte bank til Nordea

Couple looking at computer fullDet er flere måter å bytte til Nordea på

  • Har du allerede BankID fra en annen bank, kan du benytte denne til å registrere deg online med. Du får nettbank, brukskonto og bankkort på få minutter
  • Kontakt oss på chat for å avtale et møte med en rådgiver via nettmøte eller på et Nordea-kontor.

Vil du vite mer om hvordan du bytter til Nordea kan du kontakte Kundeservice på chat eller tlf 232 06001 alle dager - hele døgnet.

 Velkommen til Nordea!

Hvorfor bytte til Nordea? Vi hjelper deg å bytte Hvorfor bytte til Nordea?

Et bredt spekter av tjenester

Nordea tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester, tilpasset ulike faser av livet, til konkurransedyktige betingelser.

Snakk med en rådgiver

Våre autoriserte rådgivere, som sitter på mye kompetanse, står til din disposisjon og gir deg gode råd om de viktige økonomiske valgene i livet.

Selvbetjente løsninger

Vi tilbyr gode selvbetjente løsninger som kort, Nettbank og tjenester for din mobiltelefon (Mobilbank og SMS-bank) slik at du kan utføre de vanligste tjenestene når det passer deg.

Kundeservice 232 06001

Vår kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager.

Vi hjelper deg å bytte

Slik gjøres bankbyttet

1. Vi vil bli kjent med deg

Har du større planer og ønsker innenfor sparing eller finansiering ønsker vi som regel å ta en prat med deg i et eget rådgivningsmøte for å bli bedre kjent med deg. På den måten kan vi tilby de løsningene som er best for deg.

2. Hva Nordea kan tilby

Med bakgrunn i dine behov for banktjenester presenterer vi en helthetlig løsning tilpasset deg og din økonomi.

3. Du ønsker å bytte bank

Er du fornøyd med løsningene vi kan tilby deg og du ønsker å bytte til oss, oppretter vi dine produkter og tjenester og fyller ut skjema for bankbytte.

4. Bankbytte finner sted

Når Nettbanken og nye kort er aktivisert og i gang, starter vi selve bankbyttet. Vi tar oss av all kommunikasjon med din gamle bank, og ellers guider vi deg hele veien slik at prosessen skal gå så smidig som mulig.