Vil du være med å skape de råeste kundeopplevelsene?

Digital Sales and Engagement-teamet i Nordea Norge skal vokse kraftig i året som kommer. Vi er på jakt etter flere skarpe hoder som elsker å ta i bruk ny teknologi og innsikt for å stadig overgå kundenes forventninger.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med spesialister innen ulike fagfelt; alt fra digital marketing og innholdsproduksjon til webanalyse og data science. Samlet er vi ansvarlige for å engasjere nye og eksisterende personkunder i digitale kanaler, og drive salg via nett-/mobilbank og nordea.no.

 Hver dag jobber vi hardt for at hver enkelt personkunde i Nordea skal få personalisert oppfølging og rådgivning i digitale flater. Vi er alle brennende opptatt av kunden, og gir oss ikke før vi har Norges mest fornøyde bankkunder.

Hvorfor Nordea?

  • Varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø

  • Gode, interne utviklingsmuligheter i Nordens største bank 

  • En av topp 5 mest bærekraftige bankerÅpnes i nytt vindu i verden, og den eneste nordiske banken i rangeringen

  • 6 uker betalt ferie + 1 feriedag i julegave fra banken 

  • Gode satser for innskuddsbasert pensjonsordning:  
    Pensjonsgivende lønn fra 0–7,1 G = 7 %, fra 7,1–12 G = 18 % og  >12 G = 18 %

  • Personalrabatter på lån, sparing og forsikring

  • Overskuddsdeling til alle ansatte 

  • Nye og freshe kontorlokaler på Majorstuen, der vi er heldige å ha Cutters, Squeeze, treningsstudio, kafè og kantine mm.

Silje Almestrand Nordea portrait

Fredrik Olafsson Nordea portrait

Ledige stillinger

Digital Journey Lead

Product Owner - small

Trives du med høyt tempo og mange baller i luften? Er du en typisk lederprofil som enkelt setter retning basert på kompleks informasjon? Da er du en av våre nye Journey Leads! 

I rollen som Journey Lead (Product Owner) vil du lede et agilt team med spesialister, der du er ansvarlig for teamets strategiske retning samt prioritering av backlog og leveranser. Stillingene er en del av lokal ledergruppe, og rapporterer direkte til Head of Digital Sales and Engagement.

Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager small

Brenner du for digital marketing og gode kundeopplevelser? Liker du å jobbe med kollegaer på tvers av salgstrakten for å sikre helhetlige leveranser?

Vi søker en ny Digital Marketing Manager (DMM), som vil ta en sentral rolle i et av våre agile team. I rollen som DMM vil du ha det overordnede ansvaret for digital marketing-strategi og -aktiviteter for et av våre fokusprodukter, og vil derfor være en naturlig sparringspartner for teamets Journey Lead.

SEO Specialist

SEO - small

Har du jobbet med SEO over tid? Ser du muligheter der andre ser hindringer? Er du selvdrevet, samtidig som du er en ekte lagspiller?

Da håper vi at du vil søke på stillingen som SEO-spesialist i teamet! Her vil du få ansvar og frihet til å drive SEO-strategien for Nordea Norge fra dag 1, i tett samarbeid med gode kollegaer lokalt og nordisk.

Web Analyst

Web analyst - small

Liker du å analysere, følge opp og dele resultater og innsikt? Kan du visualisere kompleks data på en enkel og forståelig måte?

Da er du vår nye Web Analyst! I rollen som Web Analyst vil du være teamets «go to-person» for oppdatert innsikt og analyser om kundeatferd og salg i digitale kanaler. Du vil være en naturlig sparringspartner for teamets CRO-spesialist

CRO Specialist

CRO - small

Har du erfaring med CRO? Ser du muligheter for utvikling og læring i komplekse datasett, der andre ser utfordringer? 

Vi søker en CRO-spesialist til teamet, som vil få stort handlingsrom og ansvar fra dag 1. I rollen som CRO-spesialist vil du kontinuerlig analysere, brukerteste og optimalisere løsningene våre med kunden i fokus, i tett samarbeid med kollegaer lokalt og nordisk.

Data Scientist

Data scientist - small

Har du erfaring med programmering og utvikling av AI/ML? Er du klar for å ta tradisjonell bank til neste nivå?

Da er du vår nye Data Scientist! I rollen som Data Scientist vil du utvikle våre data til avanserte AI-modeller, med bl.a. mål om å forutse hver enkelt kundes fremtidige behov og atferd i digitale kanaler

Dialogue Marketing Specialist

Marketing small

Trives du i skjæringspunktet innholdsproduksjon, forretningsutvikling og IT? Liker du å drive prosjekter fra A til Å? Trigges du av salg?

Da er du vår nye Digital Dialogue Marketing Specialist. I rollen som DDMS vil du være ansvarlig for å engasjere eksisterende Nordea-kunder i digitale kanaler (mobil-/nettbank, e-mail) for å øke kundetilfredshet og digitalt salg.

Head of Customer Engagement

group of people working around table 5 small overlay

Har du lyst til å lede og sette retning for hvordan vi engasjerer kundene våre i digitale kanaler? Brenner du for å skape helhetlige og datadrevne kundereiser?

Da er du kanskje vår nye Head of Customer Engagement! Som Head of Engagement Lead vil du ha personalansvar for spesialistene innen digital kundedialog og jobbe på tvers av våre agile team. I tillegg vil du delta inn i den nordiske utviklingen av vår Engagement-strategi. I denne rollen vil du sitte både i et nordisk lederteam og i lokal ledergruppe i Digital Sales & Engagement Norge.

Marketing Automation Specialist

Woman in yellow blouse with laptop Small

Har du erfaring med å bygge automatiserte kampanjer og digitale kundereiser? Er du en magiker med kundedata og som elsker martech? 

Da er du kanskje vår nye Marketing Automation Specialist! Hos oss vil du jobbe i agile team med å bygge datadrevne, digitale markedsaktiviteter for å øke kundeverdi og lojalitet.  I tillegg til kollegene dine lokalt vil du også være en del av et nordisk Centre of Excellence innen Martech, der du vil være med på å utvikle framtidens omni-kanale kundeopplevelser. 

Head of Content

casual advisory meeting at wood table small overlay

Er du en erfaren leder som elsker innhold? Kan du ta teamet ditt til nye kreative høyder og koble dette mot våre kommersielle mål? Forstår du SEO, CRO og webanalyse, og ser på growth hacking som en selvfølge? Har du lang erfaring med å lede og styre kreativ produksjon, i kombinasjon med mer langsiktig, strategisk arbeid? 

Kom og bli vår nye Head of Content i Norge! Som Head of Content vil du ha ansvaret for Content Managers, SEO Experts, CRO Specialists og Web Analysts. Du vil utvikle dine medarbeidere til nye kreative nivåer, være sparringspartner i kampanjearbeid og ha ansvar for kvaliteten av det vi gjør i våre digitale kanaler. Du vil også jobbe med vår langsiktige innholdsstrategi i den nordiske ledergruppen for innhold.