Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift

Gründerjakten

Vi søkte etter en gründer som hadde en helt ny idé, ville revolusjonere verden, eller rett og slett en som kunne forenkle et allerede eksisterende problem.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Slik fant vi vinneren

  • Vi la ut en jobbannonse på Finn.no, hvor man kunne søke med en videopitch av idèen sin. Annonsen ble den mest besøkte jobbannonsen på Finn.no noensinne. 
  • Vi fikk inn ca. 200 søknader og av disse ble 10 sterke finalister valgt ut til en finaleuke.
  • Frem til finaleuken skulle finalistene engasjere i sosiale medier og sanke stemmer. 

Dette skjedde i finaleuken: 

  • Pitch-trening, foredrag, workshops og networking.
  • Finalistene hadde sin siste pitch i en finale foran jury og publikum. Finalen ble livesendt på Facebook. Se alle pitcheneÅpnes i nytt vindu. I videoen her på siden ser du høydepunktene fra finaleuka.

Vinneren

FLOR tar arbeidskvinner på alvor ved å lage fine og funksjonelle klær.

"Ingen land i verden har større andel kvinnelige arbeidere på gårder, oljeplattformer, fiskebåter, verksteder og fabrikker som Norge. Gjennom våre kolleksjoner hyller vi arbeidskvinnen, og sikrer at hun kan føle seg vel på jobb, enten hun befinner seg midt i lammingen, i gulrotåkeren eller med en hammer i hånda."

- Kristin Lemme, daglig leder i FLOR

Hun vil fortsette arbeidet med å utvikle FLOR sammen med resten av teamet, og vil få lønn, veiledning og nettverk av Nordea på reisen.

Hvorfor gjør vi dette?

"Nordea synes det er samfunnsmessig viktig å bidra til verdiskapning og gründereierskap. Vi ønsker å lære og forstå gründerens utfordringer, og hvordan vi som bank kan bidra underveis. I tillegg får vi bedre innsikt i hvordan gründere endrer hele markeder og næringer, og dermed hvordan bankens risiko endres. Sist men ikke minst så tror vi rent forretningsmessig at det er smart å bygge kunderelasjoner i en tidlig fase i bedriftens livssyklus."

- Brynjolv Anke, Head of Business Banking

Har du et ønske om å etablere din egen bedrift?

Sjekk ut vår «Startup guide» for deg som er i startfasen.

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Ring oss man-tors 08.00-19:00 og til 17:00 på fredager
Sperring av bedriftskort: Ring oss hele døgnet, alle dager