Chat med oss eller spør Nova Kundeservice Bedrift Ris og ros

Motta betaling med Vipps over disk

Ønsker du at dine kunder skal kunne betale med Vipps i din butikk eller til din organisasjon? Som et alternativ til kort og kontanter tilbyr vi Vipps som betalingsmetode. Vi har et mål om å tilby de beste mobile betalingsløsningene til enhver tid.

Som et alternativ til tradisjonell kortbetaling, kan du tilby dine kunder å betale med Vipps. Dette passer veldig godt for små bedrifter, forreninger og lag. For deg som møter kunden ansikt til ansikt. Du kan enten motta betaling via et eget Vipps-nummer eller QR-kode, og du kan til og med vise frem varene dine i Vipps-appen. 

Vi tilbyr også integrasjon mot kassaapparatet dersom det er ønskelig, da kan du unngå å måtte slå transaksjonene inn på kassa etter at handelen er gjennomført. 

Motta betaling med Vipps Bedrift Åpnes i nytt vindu

Enkleste vei til betaling for små bedrifter, organisasjoner og lag. La kunden skanne QR-kode eller bruk Vippsnummer for å motta betaling.

Bestill Vipps Bedrift Åpnes i nytt vindu

Vipps med kasseintegrasjon Åpnes i nytt vindu

La kundene dine betale enkelt og raskt fra egen telefon. Vipps er helintegrert med kassasystemet og dermed også med regnskap og oppgjør.

Bestill Vipps i Kassa Åpnes i nytt vindu

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Ring oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Ring oss hele døgnet, alle dager