Ta grep om situasjonen

Iverksette tiltak - ditt viktigste steg

  • Involver deg med en erfaren finansiell partner
  • Bruk skreddersydde finansielle produkter for importører og/eller eksportører
  • Få tilgang til omfattende markedsinnsikt

Uansett hvordan bedriften din ekspanderer, trenger du en sterk og pålitelig finansiell partner for å komme i gang. som stoler på prosjektet ditt for å komme i gang. En som har tro på prosjektet ditt, og deler dine ambisjoner.

Vi støtter ekspansjonen din

Når du har utført de nødvendige markedsundersøkelser og bestemt deg for en ekspansjonsstrategi, må du identifisere hvilke banktjenester du trenger. 

I den innledende fasen av ekspansjonen vil du sannsynligvis ha behov for å få dekket kostnader til reise, rådgivning, prøver og ansettelser. På veien videre vil dine finansielle behov øke, til for eksempel investeringer i varer, fasiliteter og / eller mennesker, samtidig som du opprettholder en jevn kontantstrøm.

Skreddersydde løsninger for importører/eksportører

Vi tilbyr et bredt spekter finansielle produkter for selskaper som driver virksomhet i utlandet. Disse produktene sikrer en stabil kontantstrøm, reduserer risikoer og hindringer ved kjøp og salg av varer og tjenester.

I tillegg til rene banktjenester, får du tilgang til data/informasjon om import-eksport av varer via Nordea Trade Portal i mer enn 180 land. Du får også innsikt i handelsmønstre.

Nordea - lang erfaring

Vi samarbeider med mange bedrifter hver dag og gjennom vårt globalt nettverk av banker har vi mulighet til å støtte deg med de spennende ekspansjonsideene dine.

Som følge av det får du et fornuftig og solid økonomisk fundament for bedriften din, uansett størrelse eller type virksomhet – og uansett hvilke markeder du ekspanderer til.

Via Nordea Trade Portal får du i tillegg tilgang til diverse verktøy som hjelper deg å utvikle og drive virksomheten. 

Kontakt Kundeservice Bedrift på telefon 232 06002 eller chat for å komme i gang med en gang.