Få mer tid til det som er viktig

Næringsdrivende og små bedrifter er ofte utsatt for stort tidspress, både privat og på jobben – og tid er penger. Her finner du nyttige, relevante og smarte ressurser slik at du kan spare tid – men samtidig holde deg oppdatert.

Ønsker du faglig innsikt og inspirasjon?

Hold deg oppdater på hva som skjer i Nordea, markedstrender og andre nyttige nyheter relevante din bedrift. Vi har samlet nyheter og innsikt så du skal få tilgang til et stort antall artikler, analyser, rapporter og historier om bedrifter som lykkes.

Få innsikt herÅpnes i nytt vindu

Vår podcast meny

Følg med på de siste økonomiske trendene ved å lytte til en av våre podcaster med eksperter fra Nordea og eksterne gjester. I våre podcaster vil du kunne lytte til tips fra områder som privatøkonomi, sparing og investering, som vil gi inspirasjon og innsikt for din bedrift. 

Finn din favoritt podcastÅpnes i nytt vindu

Tilgang til eksperter Åpnes i nytt vindu

Som bedriftskunde hos oss kan du få rådgivning der det passer deg best, enten det er fra kontoret, hjemme eller på reise. Du kan dele skjerm med oss fra PC eller telefon.

Møt oss online Åpnes i nytt vindu

Har du kontroll på utleggene? Åpnes i nytt vindu

Ofte havner kvitteringer og utlegg både her og der. Med bedriftskortet First Card samles alle utgiftene på ett sted.

Les mer om First Card Åpnes i nytt vindu

Bruk mer tid på kjernevirksomheten Åpnes i nytt vindu

Går det mye tid til administrasjon av pensjonsavtalen? Hos oss får du smarte digitale løsninger for oppdatering og synliggjøring av pensjon som et ansattgode.

Les mer om Nordea som pensjonsleverandør Åpnes i nytt vindu

Kjøper eller selger du til utlandet? Åpnes i nytt vindu

Ved å la kunder og leverandører betale og få betalt i egen valuta, kan du øke salget og forhandle deg frem til bedre priser. I tillegg kan du automatisere alle vekslinger.

Les mer om valutahåndtering Åpnes i nytt vindu

Få mer økonomisk frihet Åpnes i nytt vindu

Har du mange utgifter som forfaller nå? First Card tilbyr fleksibel betalingstid, slik at du kan betale når det passer deg.

Les mer om First Card Åpnes i nytt vindu

En bærekraftig bedrift

Felles klimamål, kundeforventninger og reguleringer har fått fart på det grønne skiftet. Som næringsdrivende trenger du å kjenne til og ta kontroll på den risikoen du har rundt bærekraft.

Vi guider deg

Spør Nova hele døgnet, alle dager

Kontakt oss

Kontakt oss mandag-fredag 08.00-17.00.
Sperring av bedriftskort: Hele døgnet, alle dager