Slik blir du bedriftskunde i Nordea

Become a corporate customer online 

Velkommen til oss

- bli kunde på nett

Slik blir du kunde på nett med BankID ›
Slik blir du kunde Vårt tilbud til bedriftskunder Slik blir du kunde

Vi er klare til å hjelpe deg!

Å bli kunde i Nordea er enkelt. Du har ingenting å tape på å ta en samtale med oss.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss - alle dager, hele døgnet. Vi hjelper deg med det meste, enten du ønsker et tilbud, vil bli kunde eller åpne konto.

Bli bedriftskunde med BankID 

Bli bedriftskunde på nett med BankID

Enkelt å bli kunde med BankID

Når bedriften blir kunde på nett bruker du din personlige BankID.

Bli kunde på et Nordea-kontor 

Bli bedriftskunde uten bruk av BankID

Husk kopi

av gyldig

legitimasjon

Om du ikke kan benytte vår nettløsning for å bli bedriftskunde, kan du etablere kundeforhold uten å besøke et kontor.

Become a Corporate Customer 

Become a Corporate Customer

Information

in

English

Information about how to become a Corporate Customer. Call Customer Centre 06002 for more information.

Vårt tilbud til bedriftskunder

Små bedrifter

Nordea ønsker vi å være din totalleverandør av banktjenester. Vårt mål er å tilby løsninger som gir økt lønnsomhet og verdiskapning for din bedrift. Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser og gi deg som kunde en enkel bankhverdag, slik at du kan fokusere på kjerneoppgavene i din bedrift.

Alle dine daglige bankbehov kan du gjøre i Nettbanken og med hjelp fra vår Kundeservice 06002. I tillegg får du som kunde tilgang til rådgivning og kompetanse gjennom Nordea Bedriftssenter. Dette er et eget team av rådgivere tilgjengelige på telefon for deg og din bedrift, når du har behov for det.

For små og mellomstore bedrifter tilbyr vi også en bedriftspakke, designet for å imøtekomme dine viktigste bankbehov. På den måten kan du enkelt samle alle banktjenestene hos en bank som ønsker å bygge langsiktige relasjoner med din bedrift.

Vårt tilbud til små bedrifter

 • God service
  Norges beste kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg med dine daglige bankbehov. Ring oss på 06002 for å snakke med våre kompetente medarbeidere.
 • Dedikert rådgivning
  Hos Nordea Bedriftssenter får du snakke med erfarne bedriftsrådgivere som spesialiserer seg på småbedrifters behov.
 • De beste løsningene
  Vår bedriftspakke er designet for å dekke dine grunnleggende bankbehov. Ved å bestille denne løsningen får du dine banktjenester raskt på plass.

Mellomstore bedrifter

I Nordea ønsker vi å være din totalleverandør av banktjenester. Vår visjon er å tilby løsninger som gir økt lønnsomhet og verdiskapning for din bedrift. Vi ønsker å skape gode kundeopplevelser og gi deg som kunde en enkel bankhverdag, slik at du kan fokusere på kjerneoppgavene i din bedrift.

Som kunde i Nordea får du en egen dedikert rådgiver med en bred kompetanse innenfor ulike bransjer og våre produktområder. Det gir deg et kontaktpunkt i banken, som også vil være en proaktiv finansiell sparringspartner. Vårt mål er å bygge en relasjon med din bedrift, for å kunne støtte opp om dine visjoner og din strategi.

For små og mellomstore bedrifter tilbyr vi også en Bedriftspakke, designet for å imøtekomme dine viktigste bankbehov. På den måten kan du enkelt samle alle banktjenestene hos en bank som ønsker å bygge langsiktige relasjoner med din bedrift.

Vårt tilbud til mellomstore bedrifter 

 • Personlig rådgivning
  Med en dedikert rådgiver får du tilgang til kompetanse innenfor et bredt spekter av banktjenester.
 • God service
  Norges beste kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg med dine daglige bankbehov. Ring oss på 06002 for å snakke med våre kompetente medarbeidere.
 • De beste løsningene
  Vår bedriftspakke er designet for å dekke dine grunnleggende bankbehov. Ved å bestille denne løsningen får du dine banktjenester raskt på plass.

Store bedrifter

Som bedriftskunde i Nordea vil du motta skreddersydde løsninger for din bedrift. Vi setter sammen et rådgiverteam med relevante spesialister, slik at vi kan møte dine behov. Teamet arbeider strukturert med dine utfordringer, basert på en felles handlingsplan. Vår visjon er å skape gode kundeopplevelser for deg som kunde, slik at du kan fokusere på kjerneoppgavene i din bedrift.

Som bedriftskunde i Nordea vil du få tilgang til et unikt nordisk nettverk med allsidig og komplett tilbud av finansielle tjenester. Dette gir en unik tilgang på kompetanse som ønsker å bidra til at dere lykkes med egne visjoner og strategier.

Vårt tilbud til store bedrifter 

 • Egen rådgiver
  Med en egen dedikert rådgiver får du et kontaktpunkt å forholde deg til.
 • Spesialister
  Et eget team bestående av spesialister innenfor, valuta, cash management, pensjon og andre områder jobber for å finne løsninger som passer din bedrift.
 • De beste løsningene
  Våre produkter og tjenester tilpasses dine behov. Vår kompetanse som Nordens største bank sikrer at vi kan levere de beste løsningene for deres bedrift.