Investeringsstrateger

I Nordea jobber høyt kvalifiserte investeringsstrateger og eksperter med å finne, forme og foredle investeringsmuligheter for deg og din bedrift.

Analyse av din portefølje Se og hør våre strateger Analyse av din portefølje

Nordea har det største og mest utbyggede forvaltermiljøet i Norden med et stort team av dyktige og anerkjente strateger. Strategene samarbeider med din Private Banker og deg slik at du får en optimal investeringsplan. De er eksperter på finansmarkedene og vil kunne utføre analyse av din portefølje for å avdekke forventet avkastning og ulike risikoparametere. Du får sammen med dette også forslag til en strukturert og optimal portefølje fordelt mellom aktivaklasser, aksjeregioner og rentesegmenter.

Se og hør våre strateger
 

Se opptak fra seminar om boligmarkedet

Torsdag 29.september delte sjeføkonom Kjetil Olsen og produktansvarlig Dan Fischer sine analyser av boligmarkedet og rentemarkedet. Webinaret varer i cirka en time .

 

Markedssynet for september

Strategene øker vektingen i aksjer til overvekt ifht. renter. Se og hør hvorfor.

 

Markedskommentar - video

Hver uke gir en av Nordeas investeringsstrateger sin markedskommentar til uken som har gått og neste ukes forventninger.  

 

Podcasts

Gir deg nyheter og aktuelle hendelser fra det globale finansmarkedet. I studio møter du  våre investeringsstrateger og andre eksperter.

Lytt til og abonner på våre sendinger: